Bolečine v sklepih

banner-top
Bolečine v sklepih so znane za artritis (vnetje sklepov), artrozo (obraba sklepov), pri razkroju hrustanca (osteoartritis), revmi v sklepih ter bolečine v hrbtenici. Vzrok je iskati v različnih dejavnikih, kot so: fizični napori, prisilna drža v službi, premalo gibanja, neprimerno ležišče, prekomerna telesna teža itd.,  kar privede do preobremenitve določenih sklepov in do izrabe. Posledično so skupni imenovalec vsega naštetega bolečine v sklepih, ki omejujejo gibanje, vsakodnevne dejavnosti ter motijo spanec. Znane so jutranje bolečine in otrdelost sklepov, ki trajajo, dokler se ne razgibamo; rdečica ter zveriženost prstov; »cukanje« po sklepih ob nepravilnih, nenadnih gibih; znano je tudi, da se bolečine selijo z enega sklepa na drugega.

Iz prebiranja strokovne literature razberemo, da lahko z magnetno terapijo pomagamo pri lajšanju težav artroz in artritisa ter podobnih težav, ki se tičejo sklepov in hrbtenice.

Lajšanje bolečin z magnetno terapijo na blazini Magus je sila enostavno, saj jo navadno namestimo na ležišče in terapijo izvajamo takrat, ko počivamo. Le nastavimo program, ki je namenjen lajšanju bolečin v sklepih in se sproščeno uležemo, saj se vse ostalo nastavi avtomatsko. Ko se čas terapije, ki je 30 minut, izteče se blazina samodejno izklopi, zato ni nič narobe, če med tem malo zadremamo.

Prve učinke terapije ob vsakodnevni uporabi blazine Magus je pričakovati med tretjim in šestim tednom, kažejo se kot zmanjšanje bolečin ter večja gibljivost sklepov. Magnetno terapijo priporočajo tudi slovenski ortopedi. Preizkusite jo lahko za 6 tednov, da se prepričate, ali vam olajša bolečine v sklepih.
Kako poteka najem za 6 tednov, si lahko preberete TUKAJ

Pokličite nas: 040 807 327 , z veseljem vam bomo svetovali in povedali kakšne so naše izkušnje z mnogimi uporabniki.