Zakaj izbrati Magus vam bo razložila uporabnica, ki magnetno terapijo Magus uporablja že več let in zdravnik, ki se je z njo srečal na UKC Maribor. V prispevku je napisanih nekaj dejstev, ki vas prepričajo zakaj izbrati Magus.

Zakaj izbrati Magus?

Ker se zavedamo, da je na tržišču mnogo ponudnikov različnih pripomočkov in aparatov, se pogosto težko loči zrno od plevela, zato si v našem podjetju prizadevamo, da bi nam zaupali.

Zakaj izbrati Magus vam povedo zadovoljni uporabniki: mnenja uporabnikov

Zakaj izbrati Magus? Zato, ker si želite kakovosten izdelek, ki je izdelan in testiran v Sloveniji; ker vam nudimo strokovno podporo; ker je za servis poskrbljeno doživljenjsko in ker vam certifikati zagotavljajo, da je blazina Magus varna za uporabo in hkrati učinkovita terapija.

Učinkovitost Magus terapije

Magus terapija je izredno učinkovita pri:

Če imate tudi vi bolečine v sklepih na rokah, se odločite za Magus, ki vam bo bolečine olajšal, povrnil gibljivost in moč

Preden se odločite za nakup, se pozanimajte, ali je bil pripomoček  znanstveno ali klinično raziskan. Resni proizvajalci investirajo veliko denarja v znanstveno raziskavo svojega aparata in za pridobitev različnih certifikatov.

Proizvajalec blazine Magus je znano slovensko podjetje Status iz Metlike.

Zakaj izbrati Magus [cena]

Magus magnetna terapija cene ni spremenila že od leta 2009. Poleg tega, da cena ostaja ista, tudi v kompletu za ta denar dobite največ:

  • 1 velika blazina dimenzij 1800 x 700 mm,
  • 1 mala blazina dimenzij 400 x 400 mm,
  • adapter za v elektriko,
  • kontrolna točka za nastavitev programov (14 različnih programov),
  • statični magnet za zaznavanje magnetnega polja,
  • tester magnetnega polja-piskač,
  • navodila za uporabo.

Komplet Magus magnetne terapije vsebuje dve blazini, več si preberite na: cenik

Mnenje zdravnika zakaj izbrati Magus

Prof. dr. Igor Jerman, univ. dipl. biol.:”Že od Antike naprej je znano, da je lahko magnetno polje zdravilno. Raziskave učinkov magnetnega polja na zdravljenje bolezni in lajšanje težav se je zelo okrepilo v prejšnjem stoletju, še bolj pa se v tem. Mnoge raziskave so ugotovile, da je uporaba elektromagnetnega polja v terapevtske namene najbolj učinkovita, če to polje nastopa v pulzni obliki, kot je to pri blazini Magus.

Magus blazino uporablja več  fizioterapevtov, zdravilišč in klinik. To daje posebno težo našemu pripomočku. Pregledajte reference.

Vsak magnetni sistem naj bi imel brezpogojno garancijo, pri čemer mora garancija trajati najmanj 15 mesecev od dneva nakupa. Magus blazina ima garancijo 2 leti.

Mnenje uporabnika

Franci Pelc, Žužemberg:

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom.
Ko sem jim pisal za kaj potrebujem  magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom. Potem sem se dogovoril, da mi dostavijo na dom; kar se je tudi  zgodilo. Vse so mi podrobno razložili: za kaj služijo različni programi in kako deluje  blazina.. Njena uporaba je tako lahka, da jo zna čisto vsak. Prednost je, da je vse v slovenskem jeziku kar je tudi redkost.

Naslednji pomemben dejavnik je, da so vam v času uporabe njihovega pripomočka vedno na voljo usposobljeni ljudje.

Pri nakupu našega Magus pripomočka dobite dve blazini:

  • veliko blazino, ki deluje na vse telo in se terapija izvaja leže
  • malo blazino, ki deluje lokalno in se jo položi na mesto, kjer je žarišče težave (bolečine). Je močnejša od velike in ima še grelni efekt. Mala blazina je tudi zelo priročna za potovanja.

Dokazano je, da kombinacija velike in male blazine privede do najučinkovitejše uporabe!