Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Magus blazina

 

Magus blazina je pripomoček za izvajanje magnetne terapije. Deluje na osnovi magnetnega polja in nizkih frekvenc, ki nimajo neželenih stranskih učinkov. Zakaj izbrati Magus vam bo razložila uporabnica, ki Magus blazino uporablja že več let in zdravnik, ki se je z njo srečal na UKC Maribor. V prispevku je napisanih nekaj dejstev, ki vas prepričajo zakaj izbrati Magus.

Možnost najema (2)
Možnost najema

Kaj je Magus blazina in kako deluje?

Magus blazina je pripomoček za magnetoterapijo. Torej gre za blazino, ki oddaja magnetno polje in nizke frekvence. Magus blazina se priklopi na elektriko in skozi tuljave, ki so v njej, oddaja magnetno polje z nizkimi frekvencami, ki pulzirajo.

Magus blazina je pulzirajoča elektromagnetna terapija; nekateri jo imenujejo tudi terapija 21. stoletja.

Magus blazina ima kontrolno enoto na kateri izbirate med 14. različnimi programi. Vsak program ima svojo frekvenco, traja pa 15 ali 30 minut. Po točno določenem času, se aparatura sama ugasne.

Magus blazina deluje na osnovi magnetnega polja, ki prodira skozi ves material, to je vedel že Nikola Tesla. Tako prodre tudi skozi človeško telo in se dotakne vsake celice v našem telesu, ji napne celično membrano in tako napeta celična membrana je bolj propustna za:

 • KISIK,
 • HRANILNE SNOVI IN
 • VODO.

Zakaj izbrati Magus?

Zato, ker si želite kakovosten izdelek, ki je izdelan in testiran v Sloveniji; ker vam nudimo strokovno podporo; ker je za servis poskrbljeno doživljenjsko in ker vam certifikati zagotavljajo, da je blazina Magus varna za uporabo in hkrati učinkovita terapija.

Kateri so glavni učinki Magus blazine?

Magus terapija je izredno učinkovita pri:

Koliko stane blazina Magus?

Magus blazina zajema:

 • 1 velika blazina dimenzij 1800 x 700 mm,
 • 1 mala blazina dimenzij 400 x 400 mm,
 • adapter za v elektriko,
 • kontrolna točka za nastavitev programov (14 različnih programov),
 • statični magnet za zaznavanje magnetnega polja,
 • tester magnetnega polja-piskač,
 • navodila za uporabo.

Cena kompleta je 1.590€

"

Mnenja

Aprila letos bo minilo 10 let redne uporabe vaše blazine Magus, ki sem jo kupila, ko mi je bila postavljena diagnoza “avtoimuna revmatska polimialgija”. Na spletu sem prebrala vse vaše predstavitve, ki so me prepričale v nakup. Seveda sem morala zaradi zelo napredovane bolezni ob neznosnih bolečinah biti na terapiji UKC, toda vseeno sem od takrat in še danes 2x dnevno na blazini 6 tednov in nato 2 tedna pavze.

Milena , Upokojenka

Po zlomu gležnja in operaciji sem začel iskati rešitve za čim hitrejše okrevanje. Poleg uživanja hrane za celjenje kosti, sem se odločil za uporabo Magus magnetne terapije z najemom blazine za 6 tednov. Po 1.kontroli v dobrem mesecu dni, je bil izvid in mnenje zdravnice zelo obetaven. Odločil sem se nakup blazine in jo uporabljal neprekinjeno 8 tednov.

Andrej

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom. Ko sem jim pisal za kaj potrebujem magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom.

Franci Pelc
BLAZIN

v stalnem najemu.

odstotkov

najemnikov se kasneje odloči za nakup.

LET

izkušenj pri izdelavi Magus blazine.

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Zagotovite si sestanek

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

  +386 (0) 599 59 899

  info@magus.si

  Najem magnetne terapije Magus

  Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

   sl_SISlovenian