Magus blazina je pripomoček za izvajanje magnetne terapije. Deluje na osnovi magnetnega polja in nizkih frekvenc, ki nimajo neželenih stranskih učinkov. Zakaj izbrati Magus vam bo razložila uporabnica, ki  Magus blazino uporablja že več let in zdravnik, ki se je z njo srečal na UKC Maribor. V prispevku je napisanih nekaj dejstev, ki vas prepričajo zakaj izbrati Magus.

Kaj je Magus blazina in kako deluje?

Magus blazina je pripomoček za magnetoterapijo. Torej gre za blazino, ki oddaja magnetno polje in nizke frekvence. Magus blazina se priklopi na elektriko in skozi tuljave, ki so v njej, oddaja magnetno polje z nizkimi frekvencami, ki pulzirajo.

Magus blazina je pulzirjoča elektromagnetna terapija; nekateri jo imenujeji tudi terapija 21. stoletja.

Magus blazina ima kontrolno enoto na kateri izbirate med 14. različnimi programi. Vsak program ima svojo frekvenco, traja pa 15 ali 30 minut. Po točno določenem času, se aparatura sama ugasne.

Magus blazina deluje na osnovi magnetnega polja, ki prodira skozi ves material, to je vedel že Nikola Tesla. Tako prodre tudi skozi človeško telo in se dotakne vsake celice v našem telesu, ji napne celično membrano in tako napeta celična membrana je bolj propustna za:

 • KISIK,
 • HRANILNE SNOVI IN
 • VODO.

Zakaj izbrati Magus vam povedo zadovoljni uporabniki: mnenja uporabnikov

Zakaj izbrati Magus? Zato, ker si želite kakovosten izdelek, ki je izdelan in testiran v Sloveniji; ker vam nudimo strokovno podporo; ker je za servis poskrbljeno doživljenjsko in ker vam certifikati zagotavljajo, da je blazina Magus varna za uporabo in hkrati učinkovita terapija.

Kateri so glavni učinki Magus blazine?

Magus terapija je izredno učinkovita pri:

Če imate tudi vi bolečine v sklepih na rokah, se odločite za Magus, ki vam bo bolečine olajšal, povrnil gibljivost in moč

Preden se odločite za nakup, se pozanimajte, ali je bil pripomoček  znanstveno ali klinično raziskan. Resni proizvajalci investirajo veliko denarja v znanstveno raziskavo svojega aparata in za pridobitev različnih certifikatov.

Kako se uporablja Magus blazina

Ali lahko preizkusim Magus blazino

Proizvajalec blazine Magus je znano slovensko podjetje Status iz Metlike.

Koliko stane Magus blazina

Magus blazina zajema:

 • 1 velika blazina dimenzij 1800 x 700 mm,
 • 1 mala blazina dimenzij 400 x 400 mm,
 • adapter za v elektriko,
 • kontrolna točka za nastavitev programov (14 različnih programov),
 • statični magnet za zaznavanje magnetnega polja,
 • tester magnetnega polja-piskač,
 • navodila za uporabo.

Cena kompleta je 1.590€

Komplet Magus magnetne terapije vsebuje dve blazini, več si preberite na: cenik

Mnenje zdravnika zakaj izbrati Magus

Prof. dr. Igor Jerman, univ. dipl. biol.:”Že od Antike naprej je znano, da je lahko magnetno polje zdravilno. Raziskave učinkov magnetnega polja na zdravljenje bolezni in lajšanje težav se je zelo okrepilo v prejšnjem stoletju, še bolj pa se v tem. Mnoge raziskave so ugotovile, da je uporaba elektromagnetnega polja v terapevtske namene najbolj učinkovita, če to polje nastopa v pulzni obliki, kot je to pri blazini Magus.

Magus blazino uporablja več  fizioterapevtov, zdravilišč in klinik. To daje posebno težo našemu pripomočku. Pregledajte reference.

Vsak magnetni sistem naj bi imel brezpogojno garancijo, pri čemer mora garancija trajati najmanj 15 mesecev od dneva nakupa. Magus blazina ima garancijo 2 leti.

Mnenje uporabnika

Franci Pelc, Žužemberg:

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom.
Ko sem jim pisal za kaj potrebujem  magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom. Potem sem se dogovoril, da mi dostavijo na dom; kar se je tudi  zgodilo. Vse so mi podrobno razložili: za kaj služijo različni programi in kako deluje  blazina.. Njena uporaba je tako lahka, da jo zna čisto vsak. Prednost je, da je vse v slovenskem jeziku kar je tudi redkost.

Naslednji pomemben dejavnik je, da so vam v času uporabe njihovega pripomočka vedno na voljo usposobljeni ljudje.

Pri nakupu našega Magus pripomočka dobite dve blazini:

 • veliko blazino, ki deluje na vse telo in se terapija izvaja leže
 • malo blazino, ki deluje lokalno in se jo položi na mesto, kjer je žarišče težave (bolečine). Je močnejša od velike in ima še grelni efekt. Mala blazina je tudi zelo priročna za potovanja.

Načini za skrb in vzdrževanje Magus blazine

Dokazano je, da kombinacija velike in male blazine privede do najučinkovitejše uporabe!