Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Kdaj začeti z uporabo?

Magus blazina se začne uporabljati kot izvrsten način za preventivo marsikatere zdravstvene tegobe, zato lahko oz. je priporočljivo uporabljati tak pripomoček doma, ker je to dobra naložba za zdravje celotne družine.

Ker nima neželenih stranskih učinkov, si z njim v nobenem primeru ne moremo škodovati (moramo ga uporabljati v skladu z navodili), lahko le pozitivno vplivamo na naše telo. Priporočajo ga tudi zdravniki:

Barovic

Magnetna terapija Magus je terapija sedanjosti, ki uporablja sinusno polje. Bistvo teorije o povezanosti nihanja je v tem, da vsaka celica niha v sebi lastnem ritmu, pri čemer si celice izmenjujejo informacije oz. komunicirajo podobno, kot poteka komunikacija med mano in vami, kar imenujemo pozitivna ali negativna energija med ljudmi. Ko celica zboli, spremeni ritem nihanja. Bistvo okrevanja pa je v tem, da s časoma spet zaniha v zdravem ritmu.”

Zagotovo vas bodo zanimala tudi ta poglavja, vabljeni k branju:

Takoj, ko nastopi težava

Na nas se obračajo večinoma ljudje, ki že imajo zdravstvene težave; vedno več pa je tudi ljudi, ki o blagodejnem vplivu magnetnega polja vedo že veliko in ga uporabljajo, še preden je zdravje načeto.
Še vedno je največ uporabnikov naše Magus blazine tistih, ki imajo težave s hrbtenico in ljudi z bolečinami v sklepih. Priporočamo uporabo magnetne terapije takoj, ko nastopi težava oz bolečina. Ko so težave že kronične, lahko lajšamo bolečine in okorelost; mi pa že v preventivnem obdobju lahko veliko naredimo za boljše zdravstveno stanje v kasnejših letih.

Zgodnjih težav v hrbtenici ne smemo zanemariti, saj lahko bistveno vplivajo na kasnejše zdravstveno stanje. S takojšnjo uporabo elektromagnetne terapije si lahko prihranimo marsikatero bolečino v kasnejših letih.

Bolje preventiva kot kurativa

V nekaterih primerih veliko lahko naredimo že v naprej. Če je v družini neko zdravstveno stanje pogosto in je dedne narave, je bolje preventiva kot kurativa. Se pravi, se tudi z magnetno terapijo začne že prej, preden nastopijo težave.

Že v času menopavze, ko ženski hormoni “podivjajo”, spremljajmo gostoto kostne mase in naredimo nekaj za preventivo razvoja osteoporoze; ko se porozna kost zlomi, se ne zaceli več tako hitro, kot zdrava kost. Z uporabo Magus blazine se dokazano zavre napredovanje osteoporoze, zato jo ženske spridom uporabljajo za preventivo pred osteoporozo.

Možnost najema
Možnost najema (1)

Kdaj začeti z uporabo magnetne terapije takoj


Pri zlomu kosti pričnite z uporabo elektromagnetne terapije takoj, četudi so vam namestili mavec. To ni ovira, kajti magnetno polje prodira skozi vse materiale. Zato tudi ni zadržkov, če imate kosti privijačene z vijaki ali žicami, saj to ne spremeni smeri pulzirajočega elektromagnetnega polja. Terapija bo na kost delovala, da se bo kar za eno tretjino hitreje zacelila, delovala pa bo tudi protibolečinsko.

Pri nategnjenih ali strganih mišicah je ravno tako uporaba elektromagnetne terapije dobrodošla čim hitreje, saj bo regeneracija hitrejša in učinkovitejša. Športniki pri športnih poškodbah velikokrat povedo, da so si tudi s pomočjo tovrstne terapije poškodbo “sanirali” hitreje, kot običajno.

Po operaciji katerekoli vrste, je potrebno počakati vsaj tri dni, potem pa za uporabo magnetne terapije ni več zadržkov. Počakamo le, dokler je rana še sveža, da se posuši. Dodatna cirkulacija krvi v telesu pa bo pomagala, da se bo vsaka rana hitreje in lepše zacelila, ter da bolečine po operaciji ne bodo tako hude.

To so le nekateri primeri, o katerih nam poročajo uporabniki in ki so tudi s strani strokovnjakov potrjene.

Mi vam priporočamo, da razmislite, kako lahko vam in vašim družinskim članom uporaba elektromagnetne terapije pri vas doma, pomaga tudi v preventivni dobi, da bo resnih zdravstvenih težav čim manj.

Pripeljemo, poučimo in namestimo

MOŽNOST NAJEMA

Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

BLAZIN

v stalnem najemu.

odstotkov

najemnikov se kasneje odloči za nakup.

LET

izkušenj pri izdelavi Magus blazine.

Zagotovite si sestanek

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin ali pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

  +386 (0) 599 59 899

  info@magus.si

  Najem magnetne terapije Magus

  Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

   sl_SISlovenian