Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Mnenja uporabnikov

Aprila letos bo minilo 10 let redne uporabe vaše blazine Magus, ki sem jo kupila, ko mi je bila postavljena diagnoza “avtoimuna revmatska polimialgija”. Na spletu sem prebrala vse vaše predstavitve, ki so me prepričale v nakup.

Seveda sem morala zaradi zelo napredovane bolezni ob neznosnih bolečinah biti na terapiji UKC, toda vseeno sem od takrat in še danes 2x dnevno na blazini 6 tednov in nato 2 tedna pavze. Bolečine, ki se še vedno občasno pojavijo, si lajšam uspešno z uporabo razpoložljivih programov zjutraj, zvečer pa program za spanje, ob katerem se popolnoma umirim in zaspim.
 V primeru avro migrene in neenakomernega srčnega utripa pa uporabim blazino po potrebi. Avro migrena me “zapusti “ zahvaljujoč blazini zelo hitro in ne preide v hud glavobol. Bitje srca pa se tudi kmalu normalizira.
Zaradi mojega zdravstvenega stanja moram kontrolirati SpO2. Merim ga z oksimetrom in če je prenizek, si ga uspešno izboljšam s terapijo na blazini.
 
Če bi za to blazino vedela že prej, bi jo sigurno imela in si z njo reševala marsikatero bolezensko stanje.
 
Zelo jo priporočam vsem, ki želite pravočasno poskrbeti za svoje zdravje in predvsem s čim manj bolečin.
 
 
Vesela sem, da mi vaša blazina Magus lajša tegobe, ki se nabirajo z leti.
 
Hvala vam za vse in prisrčen pozdrav,
Milena, upokojenka

Blazino Magus uporabljam tri leta. Naj poudarim le nekaj najvidnejših rezultatov. Blazina mi je pomagala pri zdravljenju ti. teniškega komolca. Le-ta se je precej hitreje zacelil kot je predvideno. Blazino pa sem posodila tudi sorodnici, ki je imela zlomljena rebra in počeno medenico. Kosti so se zacelile polovico hitreje kot je sicer predviden čas zdravljenja tovrstnih poškodb.

ga. Marjetka

“Sem športnik, hokejist. Sredi letošnjega avgusta sem si na pripravljalni tekmi zlomil ključnico. Zdravniki so rekli, naj pozabim na treninge in hokej za vsaj 3 mesece – res slaba napoved za hokejista na začetku sezone. Takoj po poškodbi sem imel petdnevno lasersko terapijo, približno dva tedna po poškodbi pa sem začel terapijo z magnetno blazino Magus. Blazino sem redno uporabljal dvakrat ali trikrat dnevno in zelo hitro so se pokazali prvi rezultati. Po zlomu me je ob vsakem gibu spremljala huda bolečina, saj se mi je zlomljena kost premikala. Že po nekaj dneh uporabe blazine je bila bolečina manjša in lahko sem začel z vajami za moč nog. Mesec po poškodbi je bila kost že toliko zaceljena, da sem lahko začel še s tekom. Ob kontroli je bil zdravnik močno presenečen, da tako hitro okrevam. Po šestih tednih redne uporabe blazine Magus že izvajam vsakodnevne težje suhe treninge z vajami za vse mišične skupine – trenutno že “benčam” 80 kg uteži. Prepričan sem, da bi brez magnetne terapije še zdaj le čakal na naslednjo kontrolo pri kirurgu in upal, da mi bo dovolil začeti s treningi. Blazino Magus priporočam, saj čas okrevanja močno zmanjša.
 
Še enkrat bi se vam rad zahvalil za prijaznost in izposojo blazine Magus, saj mi je res pomagala pri okrevanju. Da smo jo imeli doma so izkoristili tudi drugi družinski člani in se prepričali o njeni učinkovitosti.”
Žan Zorman
Žan Zorman, hokejist

Po zlomu gležnja in operaciji sem začel iskati rešitve za čim hitrejše okrevanje. Poleg uživanja hrane za celjenje kosti, sem se odločil za uporabo Magus magnetne terapije z najemom blazine za 6 tednov. Po 1.kontroli v dobrem mesecu dni, je bil izvid in mnenje zdravnice zelo obetaven. Odločil sem se nakup blazine in jo uporabljal neprekinjeno 8 tednov.

V 10. tednu po poškodbi je sledila 2.kontrola in zdravnica je presenečena izjavila, da je gleženj zaceljen in v stanju kot prej. Omenila je, da se taki zlomi celijo 3 mesece, meni pa se je zlom zacelil v dobrih 2 mesecih.

 

Omenil bi še, da je bila ga. Tina Štifter zelo prijazna in profesionalna, redno je odgovorila na vsa moja vprašanja glede uporabe blazine in mi svetovala pri uporabi.

Andrej

Za magnetno blazino Magus sem izvedela od svoje fizioterapevtke, h kateri sem se obrnila po pomoč po zlomu baze 5. stopalnice. Svetovala mi je uporabo blazine, zaradi morebitnih težav pri celjenju omenjenega zloma.
Blazino Magus sem uporabljala redno (po navodilih) 4 tedne do pregleda pri travmatologu, kjer so ugotovili, da se zlom dobro celi in je bilo možno sneti mavec.
V obdobju bolniškega staleža zaradi zloma sem prebolela gripo in Covid-19. Od teh obolenj sem si opomogla bistveno prej kot ostala dva člana družine, zasluge pripisujem tudi rednim terapijam na magnetni blazini.

Zato jo absolutno priporočam svojim prijateljem in družini.

Jasmina Š., zadovoljna uporabnica iz Maribora

BLAZIN

v stalnem najemu.

odstotkov

najemnikov se kasneje odloči za nakup.

LET

izkušenj pri izdelavi Magus blazine.

Jaka si je v soboto 4.5.2019 na treningu pred evropsko dirko motokros v Franciji zlomil ključnico. V nedeljo, 5.5.2019, je že imel operacijo v Novem Mestu. Ker si je želel čim prej vrniti nazaj na motor smo se po priporočilih prijateljev odločili za magnetno terapijo Magus.
Jaka je terapijo izvajal 2-3 x dnevno in pri prvi kontroli čez 2 tedna je bila ključnica v stanju, da je ponovno lahko začel trenirati na motorju.
Po manj kot 3. tednih od operacije je že odpeljal Evropsko dirko na Portugalskem in bil odličen 15 z kar nekaj padci , vendar je ključnica zdržala.

Zdravniki so pri drugi kontroli izrazili presenečenje nad izredno hitro zaraščanje kosti, saj je bila po mesecu in pol skoraj povsem zaceljena.
Pet mesecev po operaciji smo odstranili žico, ki jo je imel v kosti in kost je zaceljena tako kot da se sploh ne bi zlomila.

Jaka vse svoje aktivnosti izvaja brez težav ali bolečin in se že pripravlja na naslednjo sezono.

Jaka Peklaj, motokrosist

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom.
Ko sem jim pisal za kaj potrebujem  magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom. Potem sem se dogovoril, da mi dostavijo na dom; kar se je tudi  zgodilo. Vse so mi podrobno razložili: za kaj služijo različni programi in kako deluje  blazina.. Njena uporaba je tako lahka, da jo zna čisto vsak. Prednost je, da je vse v slovenskem jeziku kar je tudi redkost.

Ko sem začel s terapijami, kot so mi predpisali so mi bili tudi na voljo za vsako vprašanje, ki sem jim ga zastavil; ne le to  blazina mi je resnično pomagala in bi jo priporočal vsakomur, ki ima  težave. Skratka je vsestranska za uporabo, ker jo je uporabljala tudi moja žena.
Z eno besedo prijazno osebje dobre in kakovostne storitve glede na denar; ker če bi hodil na posamezne terapije bi me stalo preko 1.900,00 € tu pa sem imel terapije na domu v svojem okolju. Hvala vam res za vse, najboljši ste!

Franci Pelc

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Magus blazino smo najeli v podporo zdravljenja stresnega zloma vretenca pri otroku in ob moji hallux valgus operaciji. Učinki so bili navdušujoči, MRI je pokazal, da se je hrbet po treh mesecih popolnoma pozdravil, okrevanje po hallux valgus pa je od stalni uporabi blazine potekalo brez vsakršnih bolečin in po petih tednih sem lahko že normalno hodila.

Alenka, Ljubljana

Spoštovana ga. Tina!

V decembru sem imela najeto vašo blazino Magus in že takrat sem se odločila da jo kupim, ker je fantastična, rezultati so fenomenalni in počutje je takrat bilo povsem drugačno. V šestih tednih najema se mi je telo regeneriralo, neznosne bolečine v križu so izginile, prav tako bolečina živca v desni nogi, ki je prej vztrajala 2 leti. Po dveh mesecih neuporabe se stare bolečine vračajo in telo me opozarja, da delam kup napak in da je čas za spremembo. Zato je blazina postala del mojega vsakdana.

Blazina ni samo učinkovit in uporaben medicinski pripomoček ki mi omogoča, da moje telo lažje funkcionira, ampak mi predstavlja tudi “zatočišče”. Tja se zatečem, ko čutim bolečine, tja se zatečem, ko čutim, da sem napeta in pod stresom in vem, da se moram za 15 minut ustaviti, posvetiti sebi in napolniti baterije. Obenem sem blazino preimenovala v zdravilno čudežno posteljo, v kateri ob večerih z otroci beremo pravljice. Otroka sta se jo tako navadila, da me že sama vprašata, ali gremo na zdravilno posteljo. Tudi njun imunski sistem se je izboljšal in imamo precej manj zamašenih in smrkavih noskov.

Hvala vam za blazino in hvala za izjemno strokovno in hkrati enostavno, razumljivo razlago, ki ste mi jo nudila ob prvi uporabi. Ob vas sem se počutila, da je stranka na prvem mestu.

Z lepimi pozdravi, mag. Petra Gamberger Lončarič

Brezplačno svetovanje

Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali.

Pokličite nas na telefonsko številko +386 40 807 327

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

Za koristnost magnetne terapije sem izvedela konec leta 2013 od svoje fizioterapevtke, h kateri sem takrat hodila zaradi svojih težav. Pri terapijah jo je za svoje paciente uporabljala tudi sama. Zaradi številnih težav, ki so se mi nabrale (takrat sem bila v poznih 80 letih), mi je svetovala, da si kupim magnetno blazino, ali da si jo vsaj najamem za nekaj časa.

Hčerka je pobrskala po spletu in našla stran »MAGUS elektromagnetna terapija«. Po prijaznem in izčrpnem telefonskem posvetu sem se kar takoj odločila za nakup. Blazino so mi pripeljali na dom in natančno in izčrpno pojasnili način uporabe, ki je sicer dokaj preprost. Takrat sem za hojo že uporabljala bergle. Z magnetno terapijo sem si lajšala številne težave – takrat so bile še posebno hude bolečine po prebolenem herpes zoster, in seveda sklepi (posebej kolki), težave s hrbtenico, išijas, težave z ožiljem itd.

Po pol leta redne uporabe in tudi kasnejše redne uporabe se mi je stanje toliko izboljšalo, da sem opustila bergle za dobra 4 leta in ponovno začela brskati po vrtu. Ne morem reči, da je Magus magnetna blazina vsemogočna. Zdaj sem že čez 90. Še vedno jo uporabljam redno vsaj 4-5 krat tedensko, včasih vsak dan in večkrat na dan, kadar je potrebno. Bolečine take in drugačne mi ublaži do takšne mere, da skoraj ne uporabljam analgetikov.

Velika prednost je tudi ta, da lahko kadarkoli pokličeš na njihovo številko in dobiš nasvet glede programa, ki je primeren za tvoje trenutno stanje, čeprav je to samo hud prehlad, odprta rana na nogi, udarec v kost, da sploh ne omenim hujših poškodb.

Zame je bil to eden od boljših nakupov v mojem življenju in jo priporočam.

Marija, Ilirska Bistrica

Možnost najema
Možnost najema (1)

Za silvestra 2017 sem zlomil zunanji gleženj, en teden sem nosil navadni gips, nato sem pa dobil gips, oziroma longeto z katero se lahko tuširamo. Prvi delovni teden tega leta ste mi dostavili vašo blazino. Uporabljal sem jo po vaših navodilih.
Rezultat: po 3 tednih sem že ponoči bil brez longete, četrti teden pa že brez. Uporabljal sem elastično oporo za gleženj. Peti teden sem imel kontrolo pri kirurgu, zlom ni bil več viden. Berglje sem uporabljal samo prve tri tedne.
Star sem 60 let, v življenju sem imel že kar nekaj zlomov, ker se ukvarjam z adrenalinskim športom, vendar se še nikoli nisem tako hitro spravil na noge!
To moje sporočilo lahko daste med uporabnike!

g. Berce, optik iz Jesenic

Pri nas blazino največ uporablja žena. Mislim, da vsak dan proti glavobolu, ker ima velikokrat migrene.

Jaz sem jo uporabljal, ko sem imel vnetje mišice v roki in zapestju, in je bilo v parih dneh OK.

Veliko blazino imava midva pod vzmetnico in žena prižge terapijo C1 pred spanjem. Kadar ne grem spat kasneje, sem tudi jaz na terapiji :-).

Malo blazino pa imamo pod vzmetnico pri otroku, da tudi njima prižgemo pred spanjem kadar imata kakšen trening.

Se pravi največ uporabljamo program C1.

družina iz Domžal

Top. Jaz sem zvesti uporabnik že več let. Kot aktiven športnik, pa opazim pozitivne učinke na več področjih.
Tako v kvaliteti spanja, regeneraciji od dneva do dneva kot preventivi pred poškodbami.
Izreden učinek pa ob celjenju kosti po poškodbah ( zlomih, pokih ); celitve se res odvijejo super hitro.

Iskreno priporočam.

Mitja Tancik, kolesar

Jaz sem blazino Magus kupila, ker sem bila skozi bolana. Sem bila zadihana, ko sem hodila. Zdaj lažje diham, ko hodim tudi v hrib. Mi je blazina odprla pljuča.
Ko sem kolesarila, sem uporabljala blazino tudi za mišice. Ni bilo nobene bolečine drugi dan. Uporabljam tudi program za cirkulacijo, za moje ožilje in srce. Ohranjam svoje zdravje z Magus blazino. Stara sem 65 let, moram poskrbeti zase. Če ne, kdo bo?

uporabnica iz Primorkse

Spoštovana gospa Štifter!

Danes se mi prične 7. teden terapije za izboljšanje stanja bolečin in slabega spanja. Ko sem bila s terapijami nekako na sredini, se mi je stanje zelo izboljšalo, da skoraj nisem mogla verjeti ali je res.

Potem pa je bilo iz tedna v teden še bolje. Še pridejo dnevi (vreme), ko se mi bolečine še pojavijo in kakšna noč je tudi še “budna”, vendar ne v takšni meri kot nekoč.

Vsako noč uporabim blazino Magus in to je moj šesti cikel terapij in rezultati so neverjetni. Nisem pričakovala takšnega izboljšanja pri svojem EMŠO (boljše se sliši EMŠO kot 79 let stara).

Najbolj mi pomaga program C3 in 6, zato se bom tega držala tudi v bodoče. Tudi program 1-za spanje je program, ki ga redno uporabljam.

Da sem se odločila za nakup blazine Magus, je bila “kriva” vaša prijaznost in pripravljenost vedno dati nasvet in pogovor kadar vas pokličem.

Želim vam še veliko uspeha na vaši poslovni poti. Terapija in vaša prijaznost obetata odlične rezultate.

Hvala in lep pozdrav!

Upokojenka, 79 let

Po dveh porodih in pri 36. letih se rekreativno ukvarjam s športom. Ko je moj trening z utežmi zelo naporen, vedno uporabim terapijo Magus: C1 za mišice (zjutraj in zvečer). Mišice niso boleče, ni “muskelfibra” in počutim se zelo dobro. Občutno se telo dosti hitreje regenerira. Terapija ne trati mojega časa, saj imam blazino pod ležiščem in terapijo naredim mimo grede, ko ležim v postelji; največkrat kar zaspim, saj se blazina sama ugasne. Zakon! Za Magus blazino mi je povedal športni terapevt, saj jo uporablja tudi on.

ga. Tina, rekreativna športnica

Ker je spanje popolna regeneracija, ga jemljem zelo resno, navijem si uro, da grem spat in imam Magus terapijo. To je magnetna terapija, ki odlično obnavlja celo telo in se resnično hitreje spočijem. V postelji, pod jogijem imam magnetno blazino in kamorkoli potujem jo vzamem s seboj. Časa ni dovolj, zato naredim vse, da podvojim učinke kratkih uric.

Savina Atai

Moje sodelovanje s podjetjem Magus je bilo zelo prijetno. Sprva so mi že po telefonu svetovali, kako bi lahko blazina pomagala pri mojih težavah. Ko sem se dejansko odločila za najem blazine, so mi jo dostavili naslednji dan na dom. Upravljanje z blazino je zelo enostavno. Če pa se pojavijo kakršna koli vprašanja, pa so mi bili v podjetju na voljo takoj po telefonu. Bila sem zelo zadovoljna.

uporabnica Alenka

Najem blazine za 6 tednov zaradi bolečin v križu. Dostava na dom, razlaga, namestitev blazine, pisen načrt uporabe, 2x dnevno program C3 na veliki in mali blazini- direktno na križ.

 • 1.teden: povečane bolečine, Analgin, kličem Magus, dobim navodilo: 1x dnevno velika blazina
 • 2. teden: kliče ga.Tina, ki pravi nadaljevati s to terapijo 1x dnevno, bolečine se nekoliko zmanjšajo, Analgin
 • 3.teden: bolijo tudi noge, križ veliko manj, ga. Tina svetuje dodati terapijo za mišice program 3, Analgin
 • 4.teden: že pet dni ne uporabljam Analgin, noge še bolijo, ga. Tina predlaga za noge program 6 za zmanjšanje bolečin
 • 5.teden: zjutraj ob vstajanju nobenih bolečin, pojavijo se čez dan zaradi hoje (v križu zelo malo, v nogah brez bolečin)
 • 6.teden: zelo olajšane bolečine, včasih brez bolečin. Stanje se je bistveno izboljšalo.

Odločim se za nakup garniture po ceni ob upoštevanju plačila v gotovini. Ga. Tina je prinesla novo garnituro in jo namestila namesto sedanje v najemu. Dogovor o možnosti telefonskega klica zaradi eventuelnih potreb po nasvetu.

Izražam veliko zahvalo ga. Tina Štifter za njeno strokovno pomoč v času terapije.

g. Ježovnik, starostnik iz Ptuja

Nad magnetno blazino Magus sem več kot navdušena, všeč mi je to, da zadeva resnično učinkuje in da se rezultati delovanja že kmalu opazijo-čutijo. Imam težave z vratnim delom in bolečine pri lopaticah zaradi dela in drže in ni lepšega, ko si zvečer vklopim terapijo in zaspim popolnoma brez napetosti in bolečin. Blazino bi priporočila vsakemu mlajšim, starejšim, za preventivo, kurativo.
Ni mi žal za nakup te blazine! Splača se, telo je le eno! 

Nika, stara 23 let

Decembra 2013 sem opravila merjenje kostne gostote, ki mi je kljub rednemu uživanju zdravil, občutno upadla. Razočarana nad izvidom sem pričela po internetu iskati ali obstajajo kakršnekoli terapije za zdravljenje osteoporoze in naletela na spletno stran Magusa. Prebrala sem vse o elektromagnetni terapiji in njenih učinkih na počutje ljudi, ki so jo že oz. jo še uporabljajo ter si rekla: »To blazino moram imeti!«. Poklicala sem go. Tino, ki je bila tako prijazna in mi blazino takoj dostavila. Na začetku sem jo uporabljala izključno za zdravljenje osteoporoze 2 do 3x dnevno, ob pojavu slabega počutja oz. bolečin pa sem pričela uporabljati tudi ostale programe na veliki in mali blazini. Velikokrat sem za nasvet po telefonu zaprosila kar go. Tino, ki mi je vedno prisluhnila in svetovala kateri program naj uporabim pri določenih težavah.

Po prvem letu uporabe blazine Magus sem ponovno izmerila kostno gostoto in bila z rezultatom izjemno zadovoljna, saj se je kostna gostota povečala za 1%, po drugem letu uporabe pa je kostna gostota stabilna. V tem času sem si okrepila tudi imunski sistem, saj nisem imela ne viroze, ne gripe in na splošno se odlično počutim.

Prisrčen pozdrav, Alenka

V letošnjem letu sem imel na tekmi za evropski pokal v mesecu maju žal nesrečen padec, kjer sem jo odnesel z zlomom treh reber in natrgano trebušno prepono. Ker si, kot si vsak športnik želi čim hitrejšo vrnitev nazaj sem iskal vse možne načine za hitrejše zdravljenje.
S pomočjo blazine Magus mi je to tudi uspelo. Od prve terapije do konca sem čutil, da se moje stanje izboljšuje in po 6-ih tednih sem bil že na kolesu. Nikoli si pa nisem mislil, da bom lahko v letošnjem letu tudi tekmoval in sezono zaključil na stopničkah polovičnega ironman-a in z 28minutno izboljšavo mojega novega osebnega rekorda na celem ironman-u s časom 8h 27min.
Mnenje o blazini Magus je zelo pozitivno. Sam sem jo koristil 3-krat dnevno in s prvo uporabo sem bil presenečen, da sem kljub 3-mi zlomljenimi rebri in natrgano prepono lahko lažje spal in v nekaj tednih tudi čutil napredek zdravljenja. Na največji blazini sem bil 2-krat (dopoldan in zvečer) uporabljal sem pa tudi manjšo-močnejšo blazino, ki sem jo koristil 1-krat dnevno. Ker ima blazina, kar nekaj različnih funkciji terapij sem jo po sanirani poškodbi uporabljal tudi za počitek in regeneracijo.

Denis-Šketako
Denis Šketako, Evropski prvak v dolgem triatlonu 2016

Pozdravljeni!
Moram reči g. Denis, da je ta mala blazina učinkovito delovala na gleženj in koleno že po nekaj dnevih uporabe. Hvala vam za nasvet.
Lepo bodite!
Metka

Pozdravljeni g. Denis,
z blazino sem zelo zadovoljna. Kombiniram programa C2 in C3 in že kar kmalu se je poznalo izboljšanje. Takoj na začetku je bil lahkotnejši občutek – tako v sklepih kot nasploh v telesu. Zaradi artritisa sem včasih imela nek občutek teže in utrujenosti. V času uporabe so se tudi zmanjšale otekline in sedaj je že kar nekaj tednov zelo boljše stanje.
Lep dan
ga. Martina

“Po uporabi Magus terapije se je stanje vidno izboljšalo. Čeprav še ne dela čudežev na vseh področjih. Mislim, da bo treba še nekaj časa, saj tudi težave niso tako nove. Lahko pa rečem,da to terapijo priporočam. Gospodu Denisu želimo še naprej veliko uspehov v predstavljanju Magus terapije. lp Macarolovi”
družina Macarol

Kristjan Koren, profesionalni kolesar je padel v petkovi sedmi etapi dirke po Franciji. To se je zgodili že po 15 prevoženih kilometrih. Koren je poskusil tudi z nekoliko drugačnimi terapijami. Uporablja namreč posebne magnetne blazine Magus z štirinajstimi različnimi funkcijami. “Koristi mi za počitek, za regeneracijo. Na največji spim, ena od funkcij pa je tudi lajšanje takih poškodb. Imaš tudi različne druge funkcije. Pomaga pri glavobolih, bolečinah. Za komolec naredim tri terapije po pol ure dnevno.”

Kristjan Koren, profesionalni kolesar

“O pulzirajoči magnetni terapiji z blazino za domačo uporabo sem izvedela iz junijske številke revije Zdravje, kjer je gospa Petek opisala svojo življenjsko zgodbo, v kateri je omenila uspešno lajšanje kostnih in mišičnih bolečin s to blazino. Ker tudi mene že dolga leta mučijo podobne zdravstvene težave, bolečine v hrbtenici in zadnja leta tudi že v sklepih (stara sem 73 let) in so mi  pri fizikalnih terapijah v ustanovah ravno magnetne terapije najbolj pomagale ( vemo pa, kako dolge so čakalne vrste! ), sem se odločila, da poizkusim tudi z lajšanjem bolečin s to magnetno blazino.

Po internetu sem hitro dobila stik s podjetjem Magus iz Ljubljane, kjer mi je izredno prijazna direktorica gospa Tina Horvat po telefonu obrazložila bistveno v zvezi z delovanjem  in tudi to, da si lahko to blazino za 6 tednom najamem , da lahko preizkusim, če mi pomaga, kar mi je bilo zelo všeč. Že naslednji dan mi je  pripeljala to blazino na dom v Maribor in mi tudi svetovala najprimernejši program, ki se lahko nastavi ob priloženem generatorju magnetnih impulzov z različnimi frekvencami. Tako sem to blazino uporabljala 2x dnevno po 30 minut zjutraj in popoldan in zvečer še za spanje po 15 minut v postelji pod ležiščem celih 6 tednov.

Že po dveh tednih sem občutila veliko manj bolečin v rami, po 6. tednih pa tudi v hrbtenici, posebno v ledveno-križnem predelu, kjer je obraba hrustanca najmočnejša in me je to zelo oviralo pri hoji. Sedaj veliko lažje hodim. Ker  sem ugotovila, da mi ta terapija pomaga, sem se odločila za nakup te magnetne blazine in tako vsaj upam , da ne bom več odvisna od 14 dnevne fizikalne terapije na leto, ki ti jo »privošči« zdravstveno zavarovanje, pa še veliko bolj udobneje je, da se doma sprostiš v svoji postelji in obenem odpočiješ in ti ni treba nikamor hoditi in čakati po čakalnicah.

Še posebej pa moram pohvaliti odnos oz. pozornost gospe direktorice, ki je med uporabo blazine večkrat poklicala po telefonu in se  zanimala za delovanje blazine in moje počutje. Iskrena hvala!”

Silvia Dekleva iz Maribora

“Kot športni fizioterapevt že vrsto let poznam učinke magnetoterapije. Blazina Magus je moje storitve obogatila, saj izredno dobro deluje na kosti in mehka tkiva zato jo veliko uporabljam predvsem pri športnih poškodbah ali le za lajšanje bolečin pri nategih in natrganinah. Pri športnikih pa je najbolj pomembno tudi to, da si jo lahko nesejo na trening, tekmo, potovanje s seboj v torbi.”

Gašper Suhadolnik, profesionalni športni fizioterapevt

“Jaz sem se za najem blazine odločila zaradi tendinoze tetiv hamstringov; delnega odluščenja narastišč tetive mišice bicepsa femoris. Blazino Magus sem imela v uporabi 6,5 tednov. Pri uporabi nisem čutila nobene reakcije, razen rahlo, prijetno toploto, ko sem uporabljala manjšo blazino. Po 2 tednih sem začela čutiti bistveno boljše splošno počutje, spočita sem bila in tudi vnetje na mišici femoris se je znatno umirilo. Pred začetkom uporabe sem se podrobneje seznanila kaj magnetna terapija sploh je. Tako mislim, da je taka terapija priporočljiva vsakemu človeku. Kot vrhunska atletinja pa jo po lastnih izkušnjah priporočam pri kakršnih koli športnih poskodbah ali pa kot super pripomoček za regeneracijo.”

Sonja Roman, bronasta kolajna na 1500m na dvoranskem EP

“Blazino sem naprej preizkusil tako, da sem si jo sposodil, bil z njo zadovoljen, zato sem jo kupil zase. Pa nisem imel kakšnih zdravstvenih težav, uporabljam jo v preventivne namene, za relaksacijo zvečer (spim zelo malo, samo štiri ure, zato je pomembno, da se sprostim in spočijem) in zjutraj za dvig energije. Zelo zadovoljen sem. Mislim, da vpliva na dvig imunskega sistema, saj nisem zbolel odkar jo uporabljam, v teh štirih mesecih nisem niti zakašljal. Uporablja jo tudi partnerka in tudi ona se počuti dobro.”

Prof. Vlado Dimovski, nekdanji minister za delo, dom in socialne zadeve

“Medicinski pripomoček so mi priporočili v bolnici, da bi se mi kost po zlomu čim hitreje zacelila, ker imam zelo porozne kosti – osteoporozo. Magus sem uporabljala redno in na pregledu so mi rekli, da se kosti dobro celijo; zato sem se odločila za nakup, saj sem se tudi nasplošno počutila zelo fajn. In če so slike pokazale na to, da se kost celi, sem imela dokaz, da Magus deluje.

Zdaj blazino že eno leto uporabljam samo za osteoporozo ker ne bi rada doživela zopet kakšnega zloma. Sem zelo vesela, celo navdušena nad zadnjo meritvijo kostne gostote, saj je zdaj stanje stabilno! Se pravi, ne napreduje. Sem zelo vesela. Na sliki mojih kosti so same luknje in to me je plašilo, zdaj pa sem bolj mirna, saj vem, da bolezen ne napreduje.

Povedati še moram, da je gospod Jaka zelo prijazen in korekten; še zdaj se kdaj slišiva po telefonu.”

Hermina Namestnik, Sp. Duplek

“Sem 15 letni športnik. Igram hokej. Zaradi športne poškodbe kolena sem bil prisiljen izostati s treninga na ledu. V kolenu sem imel vodo, cisto ter lezijo na kosti. Ortoped mi je svetoval najmanj 3 mesece počitka. Preko interneta sem izvedel za elektromagnetno terapijo.

G. Jaka mi je  blazino prinesel na dom in me  poučil o uporabi. Veliko imam pod jogijem in jo uporabljam 2x na dan. Malo si dam pod koleno in jo uporabljam 3x na dan. Na začetku sem izvajal protibolečinski program nato pa program za cirkulacijo. Pred uporabo so bile bolečine tako hude, da nisem zmogel niti počepa. Po treh dneh intenzivne uporabe Magus blazine  je bila bolečina bistveno manjša in sem lahko  hodil, po 14 dneh sem že polovično počepnil, po treh tednih bolečine ni bilo več in sem hodil in počepal normalno. Meni je blazina res zelo pomagala.

Po enem mesecu sem poiskusil kako deluje moje koleno na ledu. Bolečina je bila na drsalkah še prisotna. S treningom na ledu sem zato še počakal, sem pa lahko brez bolečin treniral v telovadnici in na fitnesu. V tem času sem se začel ukvarjati s pilatesom, ki ga zelo priporočam vsem športnikom, kot preventivo pred poškodbami. Po mesecu in pol sem ponovno poizkusil s treningom na ledu in bolečine ni bilo več.

Z dovoljenjem ortopeda sem lahko začel z normalnimi treningi na ledu.  Napoved je bila minimalno 3 mesece mirovanja, jaz pa sem se s pomočjo Magus blazine vrnil na led po mesecu in pol. Sedaj vsak dan treniram že mesec dni in blazino še vedno uporabljam. Od kar uporabljam blazino še nisem zbolel za nobeno virozo. Zelo dobro spim.”

Luka Sotlar, Ljubljana

Zagotovite si sestanek

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin ali pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

  +386 (0) 599 59 899

  info@magus.si

  Pripeljemo, poučimo in namestimo

  MOŽNOST NAJEMA

  Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

  Najem magnetne terapije Magus

  Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

   sl_SISlovenian