Artritis

Kaj je artritis?

Artritis predstavlja hude bolečine v sklepih, otekline in spremljajočo rdečico na sklepih. Artritisu so nekoč rekli kar revmatizem. To ni čisto točno, saj gre pri artritisu za vnetje sklepov, revma pa je lahko tudi kaj drugega.

Čeprav je ena izmed najpogostejših oblik artritisa sklepni revmatizem ali revmatoidni artritis, poznamo še osteoartritis, putiko, spondilitis…

Bolniki z artritisom se bojujejo z različnimi težavami, kot so:

  • otrdelost – negibljivost in oteklost sklepov,
  • zveriženost malih sklepov (prsti na rokah),
  • utrujenost, neješčost in bledica,
  • povišana telesna temperatura,
  • v prstih gomazi, v sklepih škrta.

Čeprav jutranja otrdelost sklepov pojenja, ko sklep razgibamo, pa ostane bolečina, ki lahko po sklepih “trga”, “cuka” ali pa je konstantna, topa bolečina. Bolniki z artritisom večinoma brez tablet proti bolečinam ne morejo. Bolezen pa lahko napreduje do te mere, da potrebujejo stalno nego in pomoč.

Kaj lahko storim, če imam artritis?

Elektromagnetna terapija pri artritisu je uspešna saj lajša bolečine, povrne gibljivost sklepov in omeji napredovanje bolezni; vendar je potrebna dolgotrajna terapija.

Pokličite: 040 807 327 in se dogovorimo za najem!

Prvi učinki terapije se navadno pokažejo po šestem tednu vsakodnevne terapije točno določenega programa (specifična frekvenca in jakost magnetnega polja).

Poznane so tudi začetne reakcije, zato je smiselno začeti z eno terapijo dnevno in kasneje preiti na dve do tri na dan. Potrebna je vztrajnost in potrpežljivost, saj čez noč ničesar ne dosežemo.

Vsi strokovni članki, ki smo jih našli močno govorijo v prid uporabi magnetne terapije pri težavah s sklepi. Magnetna terapija deluje protibolečinsko, otekline sklepov izginejo in zmožnost gibanja se poveča.

Artritis

Če so tudi vaši prsti boleči, otrdeli in boleči na otip, vam priporočamo Magus magnetno terapijo za 6 tednov in ugotovili boste, da je rešitev za vaš artritis.

Če težko stisnete pest brez bolečin, če vam mraz stanje poslabša in vas bolijo tudi drugi sklepi, nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali.