Najem za 6 tednov

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Le tako se boste sami prepričali ali je tovrstna terapija za vas. Blazino vam pripeljemo domov, jo namestimo in vas naučimo, kako jo uporabljate vi in vaši družinski člani večkrat na dan.

Pri raziskovanju najboljših učinkov v teoriji in praksi, smo ugotovili, da se pravilni rezultati terapije dosegajo pri rednih tretmajih, ki trajajo od 5 do 6 tednov. Zato je najem za 6 tednov pravilna odločitev.

Zavedamo se, da so lahko elektromagnetne terapije precejšen finančni zalogaj, tako za uporabnika kot za ambulanto, ki terapijo izvaja. Vodi nas preverjena metoda, da se morajo terapije izvajati konstantno in razvili smo sistem, kako to doseči na preprost in ne predrag način.

Blazino vam bomo pripeljali na dom, vas poučili o uporabi in jo namestili. Obvezujemo se, da bomo prisluhnili vašim težavam in željam ter na podlagi naših izkušenj določili način in vrsto terapije za vas. Če bo potrebno, se bomo o vašem zdravstvenem stanju posvetovali tudi z zdravnikom, ki vrsto let spremlja in raziskuje uporabnost magnetne terapije.

Z našim pristopom skušamo pulzirajočo elektromagnetno terapijo približati slehernemu bolniku ali vsakemu, ki potrebuje revitalizacijo telesa. Zagotavljamo vam našo stalno tehnično podporo, kot tudi podporo zdravnikov strokovnjakov iz Slovenije. Pomembno je, da imate ves čas uporabe magnetne terapije Magus, koga vprašati za mnenje. Želimo si, da bi  naši uporabniki ves čas uporabe vedeli, da jo izvajajo pravilno in dobro za njih.

Osnovni komplet, ki ga dobite ob najemu: velika in mala blazina, kontrolna enota, navodila za uporabo, tester magnetnega polja, statični magnet ter torba za shranjevanje.

Če vas je osebni zdravnik napotil na fizioterapijo, kjer ste dobili magnetno terapijo in po desetih dneh ugotavljate, da ni zadostovalo, si sedaj lahko pomagate sami z najemom medicinskega pripomočka na dom.

Pokličite nas 040 807 327 ali izpolnite prijavnico!

slika-malakontrolna-1_org