Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Najem Magus blazine

Najem za 6 tednov je idealen način, da preverite, če je magnetna terapija primerna za vas, za vaše zdravstvene težave. Tako boste Magus blazino preizkusili na lastni koži in se prepričali, da vam koristi.
Poslušajte uporabnico:

"

Mnenja

Aprila letos bo minilo 10 let redne uporabe vaše blazine Magus, ki sem jo kupila, ko mi je bila postavljena diagnoza “avtoimuna revmatska polimialgija”. Na spletu sem prebrala vse vaše predstavitve, ki so me prepričale v nakup. Seveda sem morala zaradi zelo napredovane bolezni ob neznosnih bolečinah biti na terapiji UKC, toda vseeno sem od takrat in še danes 2x dnevno na blazini 6 tednov in nato 2 tedna pavze.

Milena , Upokojenka

Po zlomu gležnja in operaciji sem začel iskati rešitve za čim hitrejše okrevanje. Poleg uživanja hrane za celjenje kosti, sem se odločil za uporabo Magus magnetne terapije z najemom blazine za 6 tednov. Po 1.kontroli v dobrem mesecu dni, je bil izvid in mnenje zdravnice zelo obetaven. Odločil sem se nakup blazine in jo uporabljal neprekinjeno 8 tednov.

Andrej

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom. Ko sem jim pisal za kaj potrebujem magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom.

Franci Pelc

Brezplačno svetovanje

Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali.

Pokličite nas na telefonsko številko +386 40 807 327

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

Zakaj najem za 6 tednov?

MOŽNOST NAJEMA

Najem za 6 tednov je najpogostejša odločitev tistih, ki se želijo prepričati ali jim magnetna terapija pomaga. Možen je tudi najem za 4 ali 8 tednov.

Zato je najbolj logična odločitev, da najprej preizkusite blazino Magus in se na podlagi tega lažje odločite za nakup.

Najemnina za najem za 6 tednov se vam odšteje od cene nakupa, če se odločite, da želite blazino Magus kupiti.

Pri raziskovanju najboljših učinkov v teoriji in praksi, smo ugotovili, da se pravilni rezultati terapije dosegajo pri rednih tretmajih, ki trajajo od 5 do 6 tednov.

V času najema boste magnetno terapijo Magus lahko preizkusili vsi člani družine. Magnetna terapija je primerna za starostnike, otroke, tudi pse.

Je brez stranskih učinkov!

Zato je najem za 6 tednov pravilna odločitev.

Katere skupine ljudi se najpogosteje odločijo za preizkus:

Kako poteka najem?

Ko se odločite za najem, nas pokličite: 040 807 327 in dogovorili se bomo za točen datum in uro, ko vam bomo blazino Magus pripeljali.

Najem Magus blazine

Moje sodelovanje s podjetjem Magus je zelo prijetno. Sprva so mi že po telefonu svetovali, kako bi lahko blazina pomagala pri mojih težavah. Ko sem se dejansko odločila za najem blazine, so mi dostavili naslednji dan na dom. Upravljanje z blazino je zelo enostavno. Če pa se pojavijo kakršna koli vprašanja, so mi v podjetju na voljo takoj po telefonu. Sem zelo zadovoljna!
GA. ALENKA

Blazino vam bomo pripeljali na dom, vas poučili o uporabi in jo namestili. Obvezujemo se, da bomo prisluhnili vašim težavam in željam ter na podlagi naših izkušenj določili način in vrsto terapije za vas.

Če bo potrebno, se bomo o vašem zdravstvenem stanju posvetovali tudi s strokovnjakom, ki vrsto let spremlja in raziskuje uporabnost magnetne terapije.

Strokovnjaki s katerimi sodelujemo; njihova mnenja preberite TUKAJ:

 • Prim. dr. Jože Barovič, dr. med., spec. fiziater
 • Prof. dr. Igor Jerman ( Inštitut Bion )
 • G. Janko Štifter, idejni vodja razvoja Magus blazine
 • Prof. dr. Zmago Turk, dr. med., akademik

Uporabnikom blazine Magus nudimo stalno podporo, ko jih znotraj najem večkrat pokličemo oz. smo jim vedno na voljo za dodatna vprašanja.
Vedno nas zanima, kako poteka uporaba in ali gre na bolje.

V letu 2023 se je kar 72% ljudi, ki so se odločili za najem, tudi odločilo za nakup.

Pokličite nas 040 807 327 in z veseljem se bomo pogovorili z vami.

Zagotovite si sestanek

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

  Najem magnetne terapije Magus

  Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

   sl_SISlovenian