Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Navodila za uporabo: kako se uporablja Magus blazina

Kako se uporablja Magus blazina: enostaven način uporabe pri vas doma, s slovenskimi navodili in razlago na domu. Navodila za uporabo so kratka in jedrnata in na enostaven način razložijo:

 • kako se priklopi Magus blazina,
 • kolikokrat se naj uporablja,
 • kako izbrati program za uporabo,
 • kdaj se uporablja mala oz velika blazina Magus,
 • na koga se obrnete, če potrebujete pomoč,
 • kakšna je garancija…

Vabljeni k poslušanju kratkega videa, ko uporabnica ga. Jager razloži, kako se uporablja Magus blazina ali je težko za uporabo:

kompletNOVO-1
 1. Velika blazina (1) se navadno namesti pod ležišče- na letveno dno. Tako je varna pred poškodbami in enostavnejša za uporabo. Kabel iz velike blazine priključimo v kontrolno enoto (3).
 2. Mala blazina (2) je namenjena za lokalno rabo oz. jo namestimo na tisti del telesa kjer so težave. Ker se mala blazina tudi segreje, je priporočljiv fizični stik s telesom, vendar je na upogibamo ali ovijamo. Mala blazina se priključi na kontrolno enoto (3).
 3. Kontrolna enota (3) je srce naprave na kateri izbiramo programe. V kontrolno enoto se priključita obe blazini (hkrati ali ločeno) in adapter (5).
 4. Tester magnetnega polja (4) služi preverjanju delovanja blazine in višino magnetnega polja od blazine. Višina magnetnega polja, ki še deluje v medicinske namene od velike blazine je cca. 70cm.
 5. Adapter (5) se priključi v elektriko (220V) in na drugi strani v kontrolno enoto (3).

Ko ste Magus blazino pravilno namestili in priključili kot navedeno zgoraj, na kontrolni enoti (zadaj) stikalo prižgete na I. Na kontrolni enoti, na levi tipki izberemo številko programa, ki ga želimo izvajati. Ob izbiri številke programa, se jakost magnetnega polja, frekvenca in čas nastavijo avtomatično. Ko se čas izteče, na to opozori določen zvok in blazina se izklopi.

Uporaba-Magus-blazine

Ob izvajanju elektromagnetne terapije smo pozorni, da popijemo dovolj tekočine, zato priporočamo 2 dl vode pred vsako terapijo.

V dnevu so priporočene 1 do 3 terapije, ki trajajo 15 ali 30 minut. Med terapijami morajo preteči minimalno 4 ure pavze. To velja za uporabnika, ne za blazino!

Na ležišče, kjer imamo nameščeno blazino, ležemo udobno, brez prisilnih drž; blazina naj bo nameščena pod vzmetnico oz. ležišče, saj magnetno polje prodira skozi vse materiale.

Velika blazina je namenjena za terapijo vsega telesa, mala blazina, ki je tudi malo močnejša, pa za lokalno rabo oz. tam, kjer najbolj boli. V kompletu sta obe blazini!

Na nobeno od blazin ne ležemo. Velika blazina sodi pod ležišče; malo pa polagamo na boleče mesto.

Pri elektromagnetni terapiji je ključnega pomena redna uporaba; cikel terapij naj traja 6 -8 tednov, sledi premor 2 – 3 tedne.

Uporaba Magus blazine je enostavna, saj se z izbiro številke programa vsi ostali parametri nastavijo avtomatično; po terapiji se blazina tudi sama izklopi.

Brezplačno svetovanje

Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali.

Pokličite nas na telefonsko številko +386 40 807 327

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

V videu spodaj boste pogledali, kako Tina Štifter blazino Magus pripelje na dom, kako se s parom najprej usedemo, da se malo pogovorimo. Ob tej priložnosti mož in žena povesta, s kakšnimi težavami se srečujeta, zakaj sta se odločila za najem blazine Magus.
Po pogovoru, kjer Tina tudi razloži, kako deluje elektromagnetna terapija deluje, se odpravimo v spalnico, kjer:

 • veliko blazino namestimo pod ležišče,
 • pravilno priklopimo obe Magus blazini,
 • s testerjem testiramo delovanje,
 • pokažemo kako se izbira med programi,
 • uporabnik samostojno preizkusi nastavitev in uporabo Magus blazine, da se prepričamo, da vse obvlada.

Pripeljemo, poučimo in namestimo

MOŽNOST NAJEMA

Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

Elektromagnetna terapija lahko vam in vašim družinskim članom lajša zdravstvene težave in krepi imunski sistem na naraven način, brez neželenih stranskih učinkov. O tem vas lahko prepričajo številne raziskave, ki jih lahko preberete na povezavi: magnetna terapija – stranski učinki.

Če vas zanima razlika med blazinami in kakšno magnetno blazino kupiti, si preberite zanimiv prispevek: miti in resnice o magnetni blazini.

Zagotovite si sestanek

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

  +386 (0) 599 59 899

  info@magus.si

  Najem magnetne terapije Magus

  Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

   sl_SISlovenian