Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

O podjetju

Zakaj je nastalo podjetje?

Podjetje Magus – terapija d.o.o. je družinsko podjetje in je nastalo leta 2009 z razvojem elektromagnetne pulzirajoče blazine Magus. Razvijali smo jo dve leti v sodelovanju s podjetjem – proizvajalcem Status d.o.o. iz Metlike. Pridobili smo certifikate, kar pomeni, da je blazina Magus varna za uporabo in hkrati učinkovita metoda. Naš namen je približati magnetno terapijo širši in strokovni javnosti. Na naši spletni strani je predstavljena vrsta strokovnih člankov s področja magnetne pulzirajoče terapije kot pospeševalca zdravljenja različnih bolezni. Za širšo javnost je predstavljeno delovanje in preprosta vsakodnevna uporaba blazine Magus. Želeli smo razviti magnetno blazino, ki bi jo lahko uporabljali vsi: starejši z bolečinami mladi pri športnih poškodbah slabovidni in invalidi

Naše poslanstvo je krepitev in revitalizacija zdravja in razvoj zdravega življenjskega sloga. V našem podjetju smo osredotočeni na krepitev zdravja, na lajšanje bolečin pri bolezenskih stanjih in v nekaterih primerih na preprečevanje bolezni.

Naš glavni cilj: vaše zdravje in zadovoljstvo!

Predani in zavezani smo k dobremu in poštenemu poslovanju. Uporabniki so za nas vedno na prvem mestu. Zelo nam je pomembno, da se vam približamo, vam ponudimo oseben stik in pomoč, da komuniciramo z vami.

V ta namen smo razvili poseben model delovanja, saj se najraje posvetimo vsakemu posebej, zato pridemo k vam na dom. Trudimo se po najboljših močeh, da bi zadovoljili vaše želje in potrebe in odgovorili na zastavljena vprašanja.

Nismo zgolj svetovalci in ponudniki nekega terapevtskega pripomočka, temveč tudi partnerji, ki se čutimo soodgovorni za rezultate.

Pripomoček Magus je plod našega lastnega razvoja, zato vam o njem znamo zagotovo povedati največ.

Vabimo vas, da nas kontaktirate, v našem podjetju vam bomo z veseljem prisluhnili! 040 807 327

Kdo smo?

Naše podjetje zastopa Tina Štifter, ki je z Magus blazino že od samega začetka. Je strokovnjakinja na področju magnetne terapije in ima največ stika z uporabniki Magus blazine, ki so jo v 11. letih že ogromno naučili.
Tina:”V enajstih letih se mi ni še nikoli zgodilo, da bi mi bilo zjutraj težko vstati in se odpeljati k nekomu, ki želi Magus blazino. Svoje delo imam zelo rada in uporabniki to čutijo, to se ne da zaigrati.

tina-stifter
Tina Štifter ima največ stika z uporabniki in zato tudi največ strokovnega kot tudi znanja iz terena.

Jaka Štifter je v podjetju zadolžen za administrativna dela, na teren do strank se odpravi, ko Tina zboli. To se ne zgodi prav pogosto, saj Tina uporablja Magus blazino 2x na dan in je zdrava kot riba.

Janko Štifter je bil leta 2007 idejni vodja razvoja Magus blazine, danes se ukvarja z zdravim načinom prehranjevanja; še vedno nudi vso znanje in modrost, kadar mlajša generacija česa ne ve.

Denis Padar je strokovni zunanji sodelavec, ki pripelje blazino Magus na dom in na vašo željo tudi naredi predstavitev pri vas doma. Pokličete ga lahko: 041 907 714. Z magnetno terapijo se ukvarja že 10 let.

Stifter-druzina
Štifter Tina in Jaka z otrokoma Nejcem in Žigom

S kom sodeluje naše podjetje?

Podjetje Magus-terapija d.o.o. sodeluje z nekaj izvrstnimi slovenskimi podjetji in podjetniki, ki jim je mar za svoje stranke, tako kot je nam. Vsa leta si ostajamo zvesti, si pomagamo in krasno sodelujemo:

STATUS D.O.O. je podjetje, ki od leta 2009 izdeluje Magus blazino, je pomagalo pri razvoju le-te in nam nudi vso tehnično – strokovno podporo, ki jo potrebujemo. Skrbijo za servis blazine.
V njihovi spletni trgovini zaman iščete Magus blazino, ker jo izdelujejo le za nas in je ne ponujajo.

MATIJA ZAJŠEK je gospod z veliko začetnico. Ne le, da je strokovnjak na področju optimizacije spletnih strani, je človek, ki svoje znanje z veseljem deli z ostalimi. Poleg vsega, je družinski človek, ki svoje najdražje večkrat pelje na izlet ali potovanje.
Vsa spletna stran, ki jo berete, je napisana s pomočjo njegovega znanja. Če si želite takšnega znanja tudi vi, vam priporočam sodelovanje z njim ali preberite njegove gostujoče članke TUKAJ.

PODATKI O PODJETJU:

Magus – terapija d.o.o.

Dunajska cesta 238E, Ljubljana

Matična št.: 3627306000

Davčna št.: SI20877242

Mob.: +386 (0) 40 807 327 (Tina Štifter)

Tel.: +386 (0) 599 59 899

Elektronska pošta: info@magus.si

TRR: SI56 1910 0001 0211 535 (DBS d.d.)

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Brezplačno svetovanje

Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

    sl_SISlovenian