Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Elektromagnetna terapija

Magus je prvi pripomoček za elektromagnetno terapijo v obliki blazine, ki je zasnovan in izdelan v Sloveniji. Elektromagnetna terapija je namenjena vsem, ki bi si želeli lajšati zdravstvene tegobe ali krepiti imunski sistem na naraven način. V strokovni javnosti elektromagnetno terapijo imenujejo kar terapija 21. stoletja.

Elektromagnetna terapija je varna, neinvazivna metoda brez neželenih stranskih učinkov. Ker je v obliki blazine, je zelo enostavna za uporabo doma, za vse družinske člane. Uporabljajo jo lahko starostniki, kot tudi otroci.

"

Mnenja

Aprila letos bo minilo 10 let redne uporabe vaše blazine Magus, ki sem jo kupila, ko mi je bila postavljena diagnoza “avtoimuna revmatska polimialgija”. Na spletu sem prebrala vse vaše predstavitve, ki so me prepričale v nakup. Seveda sem morala zaradi zelo napredovane bolezni ob neznosnih bolečinah biti na terapiji UKC, toda vseeno sem od takrat in še danes 2x dnevno na blazini 6 tednov in nato 2 tedna pavze.

Milena , Upokojenka

Po zlomu gležnja in operaciji sem začel iskati rešitve za čim hitrejše okrevanje. Poleg uživanja hrane za celjenje kosti, sem se odločil za uporabo Magus magnetne terapije z najemom blazine za 6 tednov. Po 1.kontroli v dobrem mesecu dni, je bil izvid in mnenje zdravnice zelo obetaven. Odločil sem se nakup blazine in jo uporabljal neprekinjeno 8 tednov.

Andrej

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom. Ko sem jim pisal za kaj potrebujem magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom.

Franci Pelc

Elektromagnetna terapija – Magus ima v kompletu dve blazini: veliko (za celo telo) in malo (za lokalno rabo, položite jo na problematično mesto).

Uporabljate jo lahko:

 • v postelji, ko spite
 • pred televizorjem v
 • dnevni sobi
 • v pisarni na stolu

Brezplačno svetovanje

Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali.

Pokličite nas na telefonsko številko +386 40 807 327

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

Pripeljemo, poučimo in namestimo

MOŽNOST NAJEMA

Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

Elektromagnetna terapija lahko vam in vašim družinskim članom lajša zdravstvene težave in krepi imunski sistem na naraven način, brez neželenih stranskih učinkov. O tem vas lahko prepričajo številne raziskave, ki jih lahko preberete na povezavi: elektromagnetna terapija – stranski učinki.

Če vas zanima razlika med blazinami in kakšno magnetno blazino kupiti, si preberite zanimiv prispevek: miti in resnice o magnetni blazini.

Razlika med elektromagnetnim valovanjem in statičnim magnetom

“Razlika med statičnimi magneti in elektromagnetnim valovanjem je v fizikalnih lastnostih. Statični magneti nimajo frekvence delovanja, delujejo le v neposredni okolici magneta. Nizkofrekventna elektromagnetna valovanja neovirano prodirajo skozi vse biološke strukture, ter spreminjajo napetost celičnih membran, pospešujejo transport energetskih in mineralnih snovi in sodelujejo pri spremembi ADP v ATP.” je povedal prim. Jože Barovič, dr.med.

Zagotovite si sestanek

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

  +386 (0) 599 59 899

  info@magus.si

  Najem magnetne terapije Magus

  Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

   sl_SISlovenian