Zakaj izbrati Magus vam bo razložila uporabnica, ki magnetno terapijo Magus uporablja že več let in zdravnik, ki se je z njo srečal na UKC Maribor. V prispevku je napisanih nekaj dejstev, ki vas prepričajo zakaj izbrati Magus.

Kaj je Magus?

Magus je pripomoček za izvajanje magnetne terapije, v obliki blazine. Magus blazina je v celoti narejena v Sloveniji in je na trgu že 15. let. Aparat je razvit za domačo uporabo, čeprav je danes že veliko zdravstvenih domov, toplic in terapevtov, ki so se odločili za nakup Magus blazine.

Zakaj izbrati Magus vam povedo zadovoljni uporabniki: mnenja uporabnikov

Zakaj izbrati Magus? Zato, ker si želite kakovosten izdelek, ki je izdelan in testiran v Sloveniji; ker vam nudimo strokovno podporo; ker je za servis poskrbljeno doživljenjsko in ker vam certifikati zagotavljajo, da je blazina Magus varna za uporabo in hkrati učinkovita terapija.

Učinkovitost Magus blazine

Magus blazina je izredno učinkovita pri:

Če imate tudi vi bolečine v sklepih na rokah, se odločite za Magus, ki vam bo bolečine olajšal, povrnil gibljivost in moč

Preden se odločite za nakup, se lahko odločite za najem, saj imamo 55. blazin Magus namenjenih za izposojo. 

Proizvajalec blazine Magus je znano slovensko podjetje Status iz Metlike.

Zakaj izbrati Magus [cena]

V kompletu za ta denar dobite največ:

  • 1 velika blazina dimenzij 1800 x 700 mm,
  • 1 mala blazina dimenzij 400 x 400 mm,
  • adapter za v elektriko,
  • kontrolna točka za nastavitev programov (14 različnih programov),
  • statični magnet za zaznavanje magnetnega polja,
  • tester magnetnega polja-piskač,
  • navodila za uporabo.

Komplet Magus magnetne terapije vsebuje dve blazini, več si preberite na: cenik

Mnenje zdravnika zakaj izbrati Magus

Prof. dr. Igor Jerman, univ. dipl. biol.:”Že od Antike naprej je znano, da je lahko magnetno polje zdravilno. Raziskave učinkov magnetnega polja na zdravljenje bolezni in lajšanje težav se je zelo okrepilo v prejšnjem stoletju, še bolj pa se v tem. Mnoge raziskave so ugotovile, da je uporaba elektromagnetnega polja v terapevtske namene najbolj učinkovita, če to polje nastopa v pulzni obliki, kot je to pri blazini Magus.”

Magus blazino uporablja več fizioterapevtov, zdravilišč in klinik. To daje posebno težo našemu pripomočku. Pregledajte reference.

Vsak magnetni sistem naj bi imel brezpogojno garancijo, pri čemer mora garancija trajati najmanj 15 mesecev od dneva nakupa. Magus blazina ima garancijo 2 leti.

Mnenje uporabnika, zakaj je izbral Magus

Franci Pelc, Žužemberg:

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom.
Ko sem jim pisal za kaj potrebujem  magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom. Potem sem se dogovoril, da mi dostavijo na dom; kar se je tudi  zgodilo. Vse so mi podrobno razložili: za kaj služijo različni programi in kako deluje  blazina.. Njena uporaba je tako lahka, da jo zna čisto vsak. Prednost je, da je vse v slovenskem jeziku kar je tudi redkost.

Naslednji pomemben dejavnik je, da so vam v času uporabe njihovega pripomočka vedno na voljo usposobljeni ljudje.

Pri nakupu našega Magus pripomočka dobite dve blazini:

  • veliko blazino, ki deluje na vse telo in se terapija izvaja leže
  • malo blazino, ki deluje lokalno in se jo položi na mesto, kjer je žarišče težave (bolečine). Je močnejša od velike in ima še grelni efekt. Mala blazina je tudi zelo priročna za potovanja.

Dokazano je, da kombinacija velike in male blazine privede do najučinkovitejše uporabe!

Certifikat o skladnosti blazine Magus (Certificate of Conformity)

Veliko nam pomenijo pridobljeni certifikati, saj samo resni proizvajalci investirajo veliko denarja v znanstveno raziskavo svojega aparata in za pridobitev različnih certifikatov.

Certifikat o skladnosti (Certificate of Conformity)

Verodostojnost in strokovnost napisanega na magus.si

Verodostojnost in strokovnost napisanega nam veliko pomeni, s tem se ukvarja Tina Štifter, ki vsebino na strani magus.si tudi piše. Za vso strokovno podporo pri pisanju in pri specifičnih vprašanjih uporabnikov skrbijo strokovnjaki.

Tina Štifter,
Magus-terapija

prim. dr. Jože Barovič,
fiziater

prim. prof. dr. Zmago Turk
dr. med.

 

prof. dr. Igor Jerman,
biolog

Napaka ali nedoslednost na strani

V kolikor bi želeli opozoriti na napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo opazili, prosim napišite mail: info@magus.si 

O nas

Bi želeli izvedeti več o nas? Preberite si na povezavi TUKAJ

Trgovina

Se zanimate za najem ali nakup magus blazine, ki je prozivod Slovenskega podjetja? Preverite našo ponudbo s klikom na povezavo TUKAJ

Članki

Informacije o zdravju, zdravstvenih težavah ali zapletih in kako jih odpraviti. Preglejte naše zapise na povezavi TUKAJ

Kontakt

Stopite v kontakt z nami. Pišite nam na naslov info@magus.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Ali pa nas pokličite na telefon 040 807 327 (Tina Štifter). Dosegljivi smo od pon do petka med 8.00 ter 16.00 uro