Športne poškodbe

Športne poškodbe so na žalost stalni spremljevalec tako športnikov profesionalcev kot tudi rekreativcev. Poškodbe, kot so zlomi kosti, zvini, pretegi mišic, teniški komolec, strgane mišice, ahilove tetive, udarnine… se s pravilno terapijo lahko “sanirajo” tudi za tretjino hitreje.

Sonja Roman, večkratna državna prvakinja v teku na 800 in 1500 m, 3. mesto na dvoranskem EP v Torinu 2009 (1500 m): “Jaz sem se za najem blazine odločila zaradi tendinoze tetiv: delnega odluščenja narastišč tetive mišic bicepsa femoris. Blazino Magus sem imela v uporabi 6 in pol tednov. Pri uporabi nisem čutila nobene reakcije, razen rahlo, prijetno toploto, ko sem uporabljala manjšo blazino. Po 2. tednih sem začela čutiti bistveno boljše splošno počutje, spočita sem bila in tudi vnetje na mišici femoris se je znatno umirilo. Pred začetkom uporabe sem se podrobneje seznanila, kaj magnetna terapija sploh je. Tako mislim, da je taka terapija priporočljiva vsakemu človeku. Kot vrhunska atletinja pa jo po lastnih izkušnjah priporočam pri kakršnih koli športnih poškodbah ali pa kot super pripomoček za regeneracijo.”

Tako športniki uporabljajo magnetno terapijo pred treningi in po njih, in sicer:

 

  • program 2 pred treningom ( -za energijo-)
  • program 3 po treningom ( -sproščanje mišic in napetosti- )
POKLIČITE : 040 807 327 

Pri športnih poškodbah mišic se uporabljajo programi za bolečine mišic in dodatno prekrvavitev; pri zlomih pa program za hitrejše celjenje kosti. Več o različnih programih Magus blazine si preberite TUKAJ.

Ga.Tina, rekreativna športnica:”Po dveh porodih in pri 36. letih se rekreativno ukvarjam s športom. Ko je moj trening z utežmi zelo naporen, vedno uporabim terapijo Magus: C1 za mišice (zjutraj in zvečer). Mišice niso boleče, ni “muskelfibra” in počutim se zelo dobro. Občutno se telo dosti hitreje regenerira. Terapija ne trati mojega časa, saj imam blazino pod ležiščem in terapijo naredim mimo grede, ko ležim v postelji; največkrat kar zaspim, saj se blazina sama ugasne. Zakon! Za Magus blazino mi je povedal športni terapevt, saj jo uporablja tudi on.”