Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Mala blazina greje

Zakaj mala blazina greje?

Pri mali blazini, ki je sestavni del osnovnega kompleta, je potrebno poudariti, da mala blazina greje.

Pri razvoju male blazine smo si prizadevali dodati še gretje. Pri uporabnikih, ki imajo težave s sklepi ali hrbtenico, mraz pomeni še dodatno nevarnost. Blazina se znotraj 30 minut segreje na prijetnih 42C, kar je v zimskem času ravno prijetno.

Malo blazino vedno položimo fizično na del telesa, kjer so težave oz. bolečine. Ko mala blazina greje in del telesa še dodatno pregreje, s tem pospeši cirkulacijo, je to velika dodana vrednost.

Mala blazina greje

Ne pozabimo, da uporaba obeh blazin: velike in male v istem dnevu, privede do najboljših učinkov. Veliko pa je tudi uporabnikov, ki uporabljajo obe blazini hkrati, prav zaradi gretja z malo blazino.

Naj razložimo, da velika blazina Magus ne sme imeti dodanega gretja, saj jo vedno namestimo na trdo podlago (letveno dno v postelji) in pod ležišče (vzmetnico oz. peno) in grelni efekt ne bi prišel do izraza, pa tudi zaradi požarne varnosti.

Brezplačno svetovanje

Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali.

Pokličite nas na telefonsko številko +386 40 807 327

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

Kako uporabljam malo blazino?

 

Malo blazino uporabljate ločeno ali v kombinaciji z veliko blazino. Obe blazini hkrati, se lahko uporabljata npr.: če imate probleme s sklepi, nastavite program za bolečine v sklepih in vklopite obe blazini Magus.

Velika deluje na vse telo-na vse sklepe, medtem ko malo blazino položite na najbolj boleče sklepe. Tako z malo blazino, ki greje, pridobite še večjo moč na tistem delu, kamor ste jo položili.

Malo blazino Magus lahko uporabite ločeno od velike. Lahko jo odnesete v drugi prostor, v službo, na morje. Je manjša in s tem bolj prenosljiva.

Blazina Magus vam v kompletu omogoča več načinov uporabe. Če sta vklopljeni obe blazini, ju lahko uporabljata tudi dva uporabnika: nekdo za vse telo, drug pa z malo blazino-lokalno.

Mala blazina Magus velikosti 40 x 40 cm je sestavni del vsakega kompleta in je namenjena lokalni uporabi, je močnejša od velike blazine in ima dodan grelni učinek.

Pripeljemo, poučimo in namestimo

MOŽNOST NAJEMA

Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Brezplačno svetovanje

Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

    sl_SISlovenian