Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Razlaga in delovanje Magus blazine

Razlaga in delovanje Magus blazine, vam s pomočjo razpredelnice, nazorno pokaže kako deluje blazina.
V razpredelnici lahko razberete številko programa, na kakšni frekvenci deluje in kakšen je čas posameznega programa. TEŽAVA je kratka razlaga, za kaj je namenjen določen program.

Ob izvajanju elektromagnetne terapije smo pozorni, da popijemo dovolj tekočine, zato priporočamo 2 dl vode pred vsako terapijo.

V dnevu so priporočene 1 do 3 terapije, ki trajajo 15 ali 30 minut. Med terapijami morajo preteči minimalno 4 ure pavze. To velja za uporabnika, ne za blazino!

Na ležišče, kjer imamo nameščeno blazino, ležemo udobno, brez prisilnih drž; blazina naj bo nameščena pod vzmetnico oz. ležišče, saj magnetno polje prodira skozi vse materiale.

Velika blazina je namenjena za terapijo vsega telesa, mala blazina, ki je tudi malo močnejša, pa za lokalno rabo oz. tam, kjer najbolj boli. V kompletu sta obe blazini!

Na nobeno od blazin ne ležemo. Velika blazina sodi pod ležišče; malo pa polagamo na boleče mesto.

Pri elektromagnetni terapiji je ključnega pomena redna uporaba; cikel terapij naj traja 6 -8 tednov, sledi premor 2 – 3 tedne.

Uporaba Magus blazine je enostavna, saj se z izbiro številke programa vsi ostali parametri nastavijo avtomatično; po terapiji se blazina tudi sama izklopi.

Brezplačno svetovanje

Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali.

Pokličite nas na telefonsko številko +386 40 807 327

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

Pripeljemo, poučimo in namestimo

MOŽNOST NAJEMA

Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

Elektromagnetna terapija lahko vam in vašim družinskim članom lajša zdravstvene težave in krepi imunski sistem na naraven način, brez neželenih stranskih učinkov. O tem vas lahko prepričajo številne raziskave, ki jih lahko preberete na povezavi: elektromagnetna terapija – stranski učinki.

Če vas zanima razlika med blazinami in kakšno magnetno blazino kupiti, si preberite zanimiv prispevek: miti in resnice o magnetni blazini.

Razlika med elektromagnetnim valovanjem in statičnim magnetom

“Razlika med statičnimi magneti in elektromagnetnim valovanjem je v fizikalnih lastnostih. Statični magneti nimajo frekvence delovanja, delujejo le v neposredni okolici magneta. Nizkofrekventna elektromagnetna valovanja neovirano prodirajo skozi vse biološke strukture, ter spreminjajo napetost celičnih membran, pospešujejo transport energetskih in mineralnih snovi in sodelujejo pri spremembi ADP v ATP.” je povedal prim. Jože Barovič, dr.med.

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Brezplačno svetovanje

Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

    sl_SISlovenian