Kako stres vpliva na splošno počutje?

Preobremenjenost v službi, slabi medčloveški odnosi, težave z zdravjem … vse to in še kaj povzroča stres, ki je lahko kratkoročne ali dolgotrajne narave.

 

Stres je torej normalen telesni in čustveni odziv našega telesa na vplive, ki nas “vržejo iz tira”. Vendar, če se ta mehanizem sproži prepogosto, ali kadar je preveč stresov naenkrat, lahko ogrozi človekovo duševno in telesno zdravje ter postane stres škodljiv.

Na žalost, pa se je v današnjem času dejavnikom, ki povzročajo stres, težko izogniti. V službah delodajalci zahtevajo od delavca vedno več, tudi takrat, ko je že fizično ali psihično utrujen.

Stroji, ko ne zmorejo več, ugasnejo; ljudje pa še kar delamo. Zaradi pritiskov smo velikokrat izpostavljeni stresu, kar pa lahko slabo vpliva na splošno počutje in tudi zdravje.

Besedo stres v vsakdanjiku uporabljamo, ko smo preobremenjeni in se soočamo s kopico različnih zahtev.

Ti dejavniki lahko privedejo do depresije, “pregorelosti“, bolj smo dojemljivi za viroze, živčnosti…

Kaj lahko storimo za dvig energije?

dobro-počutje
V boj proti dejavnikom sodobnega časa moramo zavestno. Pri tem je pomembna zdrava in redna prehrana, dovolj pravilne telesne aktivnosti, osebna kultura, zdravi medčloveški odnosi…

Ena izmed pomoči pa je lahko tudi elektromagnetna terapija, saj dokazano krepi imunski sistem, pospeši krvni obtok po celem telesu, vam vrne energijo in tako dobro vpliva na vaše splošno počutje. Pri terapiji se krvni pretok znatno pospeši, celična membrana, ki je zadolžena za presnovo celice, se napne in tako napeta je bolj prepustna za kisik, vodo in hranilne snovi. Zato vsaka celica v telesu hitreje in količinsko več dobi tistega, kar je najbolj pomembno zanjo.

Izkušnje so pokazale, da magnetna terapija že na splošno izboljša splošno počutje in spanje; če redno uporabljamo program za energijo in/ali krepitev, se bo stanje splošnega počutja zelo izboljšalo.

Omejite stres, poskrbite za vaše dobro splošno počutje in dvignite raven energije v svojem življenju, pokličite 040 807 327  in dogovorili se bomo za najem blazine Magus, da se tudi vi prepričate o pozitivnih učinkih magnetne terapije.

Blazina Magus ima prav temu namenjene programe:

  • energija ( -program 2- ),
  • cirkulacija ( -program 0- ),
  • izboljšanje splošnega počutja, sproščanje in krepitev (- program Auto- ).

Več o različnih programih Magus blazine si lahko preberete TUKAJ.

Janko Štifter, soustvarjalec blazine Magus pravi:

“Če se gibljemo v dnevu uro in pol, se celična membrana napne na sedemdeset milivoltov, z blazino pa v pol ure. A ni primerljivo, bolje se je gibati! Toda ljudje nismo tako disciplinirani! Ta blazina ni čarobna palčka, je pripomoček, toda pri nezdravem življenjskem slogu ni učinkovit. Blazina pomaga pri boljšem življenju, a poudarjam – premo sorazmerno z življenjskim slogom. Magus ni na prvem mestu za izboljšanje človekovega življenja, je pa eden izmed kvalitetnih pripomočkov.”

tina-stifter

Tina Stifter

Sem Tina, z Magus blazino sem že od razvoja naprej. Veliko vem o magnetni terapiji in še vedno se učim, največ od mojih uporabnikov in strokovnjakov magnetoterapije.
Poleg dela s strankami, me veselijo potovanja, ukvarjam se s športom, sem poročena in mami dvema fantoma.

VERODOSTOJNOST IN STROKOVNOST NAPISANEGA NA MAGUS.SI

Verodostojnost in strokovnost napisanega nam veliko pomeni, s tem se ukvarja Tina Štifter, ki vsebino na strani magus.si tudi piše. Za vso strokovno podporo pri pisanju in pri specifičnih vprašanjih uporabnikov skrbijo strokovnjaki.

Tina Štifter, Magus-terapija
prim. prof. dr. Zmago Turk dr. med.
Barovic
prim. dr. Jože Barovič, fiziater
prof. dr. Igor Jerman, biolog
Napaka ali nedoslednost na strani + -

V kolikor bi želeli opozoriti na napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo opazili, prosim napišite mail: info@magus.si

O nas + -

Bi želeli izvedeti več o nas? Preberite si na povezavi TUKAJ

Trgovina + -

Se zanimate za najem ali nakup magus blazine, ki je prozivod Slovenskega podjetja? Preverite našo ponudbo s klikom na povezavo TUKAJ

Članki + -

Informacije o zdravju, zdravstvenih težavah ali zapletih in kako jih odpraviti. Preglejte naše zapise na povezavi TUKAJ

Kontakt + -

Stopite v kontakt z nami. Pišite nam na naslov info@magus.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Ali pa nas pokličite na telefon 040 807 327 (Tina Štifter). Dosegljivi smo od pon do petka med 8.00 ter 16.00 uro.