Krepitev imunskega sistema

V obdobjih, ko se menja letni čas in v zimskem obdobju, je naš imunski sistem lahko krhek; to pomeni,a je dovzeten za vse viroze okrog nas in hitro lahko zbolimo. Tudi, če smo pod stresom, izpostavljeni psihičnim naporom, je naš imunski sistem lahko oslabljen. Prav tako je naš imunski sistem oslabljen po operaciji, po hudi bolezni… Zato je izjemnega pomena krepitev imunskega sistema, saj je okrepljen imunski sistem predpogoj za zdravje našega telesa ter dobro počutje človeka.

Krepitev imunskega sistema je proces, ko posameznik želi preventivno poskrbeti za svoje zdravje ali pa krepimo imunski sistem, ko nam telo govori, da nekaj ni dobro. To se odraža na našem počutju in zdravju. Lahko smo brezvoljni, nimamo energije, hitro vzkipimo, smo zaspani … ali pa nas oslabljen imunski sistem položi v posteljo, zbolimo.
Oslabljen imunski sistem je znan tudi pri vrtčevskih otrocih, ko še niso trdni in so na pohodu virusi. Dobra stran magnetne terapije je ta, da jo lahko uporabljajo tudi majhni otroci. Magnetna blazina Magus nima stranskih učinkov.

Krepitev imunskega sistema pomeni, da delamo dobro za telo:

  • poskrbimo za telesno vadbo,
  • se pravilno prehranjujemo,
  • negujemo svoje duhovno stanje

Pri krepitvi imunskega sistema se poslužujemo tudi elektromagnetne terapije, saj cirkulacija krvi in s tem oskrba celic s kisikom, hranilnimi snovmi in vodo dodatno krepi celice, organe in s tem celotno telo. Program za krepitev imunskega sistema telo sprošča, krepi in izboljša splošno počutje; traja pa 30 min.

Magnetna terapija Magus dokazano krepi imunski sistem in je primerna za vse družinske člane.