Kaj je cirkulacija krvi?

Cirkulacija krvi oz. prekrvavitev telesa je izrednega pomena za človeka. Pravilen pretok krvi pripomore, da vsaka celica v telesu dobi primerne količine kisika, hranilnih snovi in vode.

Boljša oz. hitrejša kot  je cirkulacija krvi v telesu, bolje so prekrvavljeni organi in celotno telo. To pa prispeva k boljši oskrbi celic s pomembnimi snovmi za življenje in k hitrejši regeneraciji celic. Le celica, ki s krvjo dobi dovolj kisika, hranilnih snovi in vode, se je zmožna tudi obnoviti.

Če je cirkulacija krvi v telesu oslabljena zaradi različnih dejavnikov, pride do mrzlih stopal in dlaninepravilnega delovanja organov in lahko tudi do bolezni.

Kaj izboljša cirkulacijo krvi?

Magnetna terapija, kot ena izmed najbolj naravnih terapija na svetu, zelo izboljša cirkulacijo krvi v telesu. Tovrstna terapija nima neželenih stranskih učinkov!

Prekrvavijo se tudi tisti deli telesa, ki že dolgo niso bili (to je velikokrat hrbtenica) in tako se spodbudi k  hitrejši regeneraciji, če so bolečine v hrbtenici.

Pri elektromagnetni pulzirajoči terapiji različne komponente vplivajo na širjenje krvnih žil in izboljšanja cirkulacije oz. prekrvavitve na izpostavljenih področjih.

Magnetno terapijo Magus za boljšo cirkulacijo svetujemo ljudem, ki imajo velikokrat mrzle dlani in stopala, srčno žilnim bolnikom in ljudem z okvarami žil.

Če pa so vam odkrili slabo cirkulacijo krvi s preiskavami, je prav elektromagnetna terapija prava rešitev za vas.

tina-stifter

Tina Stifter

Sem Tina, z Magus blazino sem že od razvoja naprej. Veliko vem o magnetni terapiji in še vedno se učim, največ od mojih uporabnikov in strokovnjakov magnetoterapije.
Poleg dela s strankami, me veselijo potovanja, ukvarjam se s športom, sem poročena in mami dvema fantoma.

VERODOSTOJNOST IN STROKOVNOST NAPISANEGA NA MAGUS.SI

Verodostojnost in strokovnost napisanega nam veliko pomeni, s tem se ukvarja Tina Štifter, ki vsebino na strani magus.si tudi piše. Za vso strokovno podporo pri pisanju in pri specifičnih vprašanjih uporabnikov skrbijo strokovnjaki.

Tina Štifter, Magus-terapija
prim. prof. dr. Zmago Turk dr. med.
Barovic
prim. dr. Jože Barovič, fiziater
prof. dr. Igor Jerman, biolog
Napaka ali nedoslednost na strani + -

V kolikor bi želeli opozoriti na napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo opazili, prosim napišite mail: info@magus.si

O nas + -

Bi želeli izvedeti več o nas? Preberite si na povezavi TUKAJ

Trgovina + -

Se zanimate za najem ali nakup magus blazine, ki je prozivod Slovenskega podjetja? Preverite našo ponudbo s klikom na povezavo TUKAJ

Članki + -

Informacije o zdravju, zdravstvenih težavah ali zapletih in kako jih odpraviti. Preglejte naše zapise na povezavi TUKAJ

Kontakt + -

Stopite v kontakt z nami. Pišite nam na naslov info@magus.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Ali pa nas pokličite na telefon 040 807 327 (Tina Štifter). Dosegljivi smo od pon do petka med 8.00 ter 16.00 uro.