Cirkulacija krvi

banner-top
Cirkulacija krvi oz. prekrvavitev telesa je izrednega pomena za človeka. Pravilen pretok krvi pripomore, da vsaka celica v telesu dobi primerne količine kisika, hranilnih snovi in vode. Boljša oz. hitrejša kot  je cirkulacija krvi v telesu, bolje so prekrvavljeni organi in celotno telo. To pa prispeva k boljši oskrbi celic s pomembnimi snovmi za življenje in k hitrejši regeneraciji celic. Le celica, ki s krvjo dobi dovolj kisika, hranilnih snovi in vode, se je zmožna tudi obnoviti.cirkulacija krvi- magnetna terapija

Če je cirkulacija krvi v telesu oslabljena zaradi različnih dejavnikov, pride do mrzlih stopal in dlani, nepravilnega delovanja organov in lahko tudi do bolezni.

Blazina Magus ima poseben program, ki traja 15 minut, za izboljšanje cirkulacije. Ob terapiji se znatno pospeši cirkulacija krvi po telesu, kar lahko čutimo kot toploto in navadno uporabnikom zelo prija. Prekrvavljeni bodo tudi tisti deli telesa, ki že dolgo niso bili (to je velikokrat hrbtenica) in tako bomo spodbudili celice k hitrejši regeneraciji in posledično organe k pravilnemu delovanju.

Pri elektromagnetni pulzirajoči terapiji različne komponente vplivajo na širjenje krvnih žil in izboljšanja cirkulacije oz. prekrvavitve na izpostavljenih področjih.

Megnetno terapijo Magus za boljšo cirkulacijo svetujemo ljudem, ki imajo velikokrat mrzle dlani in stopala, srčno žilnim bolnikom in ljudem z okvarami žil. Če pa so vam odkrili slabo cirkulacijo krvi s preiskavami, je prav elektromagnetna terapija prava rešitev za vas.