Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Možne reakcije

Možne reakcije v 20%

Možne reakcije, kot pri veliki večini terapij in tudi pri uživanju zdravil, so tudi pri elektromagnetni terapiji. To je navadno pokazatelj, da je telo zaznalo določeno spremembo in se na tak način odzove – z reakcijo, ki je lahko različna.

Približno 20% uporabnikov poroča o reakciji ob elektromagnetni terapiji.

Velikokrat uporabniki reakcijo občutijo prvih deset dni redne dnevne uporabe elektromagnetne terapije. Po desetih dneh reakcija navadno popusti.

Da bi se reakciji izognili, s terapijami začnemo postopoma, prve tri dni le- eno terapijo na dan in potem priključimo drugo. Dobro je, da ne začnemo s tremi priporočenimi terapijami naenkrat, ker prevelika sprememba navadno sproži reakcijo.

Včasih se reakciji ni možno izogniti, je pa res, da navadno tisti uporabniki, ki na začetku občutijo reakcijo, poročajo o najvidnejših rezultatih elektromagnetne terapije po določenem času.

Možne reakcije so odvisne tudi od starosti uporabnika, psiho-fizičnega stanja in zdravstvenih težav.

Večina uporabnikov, ki pravilno – postopno uporabljajo to vrsto terapije, v prvih dneh uporabe poroča o prijetni toploti, ki je odraz pospešene cirkulacije krvi v telesu.

Kakšne so možne reakcije pri magnetni terapiji in kaj storiti?

Uporabniki poročajo o različnih reakcijah, kot so:

  • mravljinčenje po telesu,
  • bolečine,
  • vrtoglavica,
  • potenje.

Tudi ob reakciji ni priporočljivo s terapijo prenehati, lahko pa zmanjšamo dnevno uporabo, saj le redna uporaba prinese kasnejše dobre rezultate.

Poleg zmanjšane dnevne uporabe Magus blazine, lahko uporabljate programe, ki imajo dolžino 15 min in ne 30 min. Navadno že po dveh dneh zmanjšane dnevne uporabe, začetne težave / neprijetnosti, izginejo.

Da se prepričate, ali vam magnetna terapija odgovarja, imamo za vas najem za 6 tednov, ko se boste na lastni koži lahko prepričali.

tina-stifter

Tina Stifter

Sem Tina, z Magus blazino sem že od razvoja naprej. Veliko vem o magnetni terapiji in še vedno se učim, največ od mojih uporabnikov in strokovnjakov magnetoterapije.
Poleg dela s strankami, me veselijo potovanja, ukvarjam se s športom, sem poročena in mami dvema fantoma.

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Brezplačno svetovanje

Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

    sl_SISlovenian