Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Mediji o Magus blazini

Tiskani mediji

SLOVENSKE NOVICE, FEBRUAR 2011

BOGASTVO ZDRAVJA, OKTOBER 2011

MISTERIJI, MAREC 2013

KEMIJO ZAMENJA PULZIRANJE, MISTERIJI, MAREC 2013

MAGUS V SLOVENSKIH NOVICAH

REVIJA JANA

REVIJA BONBON, AVGUST 2011

MNENJE ZDRAVNIKA

OSTEOPOROZA – RESNIČNA ZGODBA

OSTEOPOROZA – RESNIČNA ZGODBA 2

bonbon
"

Mnenja

Aprila letos bo minilo 10 let redne uporabe vaše blazine Magus, ki sem jo kupila, ko mi je bila postavljena diagnoza “avtoimuna revmatska polimialgija”. Na spletu sem prebrala vse vaše predstavitve, ki so me prepričale v nakup. Seveda sem morala zaradi zelo napredovane bolezni ob neznosnih bolečinah biti na terapiji UKC, toda vseeno sem od takrat in še danes 2x dnevno na blazini 6 tednov in nato 2 tedna pavze.

Milena , Upokojenka

Po zlomu gležnja in operaciji sem začel iskati rešitve za čim hitrejše okrevanje. Poleg uživanja hrane za celjenje kosti, sem se odločil za uporabo Magus magnetne terapije z najemom blazine za 6 tednov. Po 1.kontroli v dobrem mesecu dni, je bil izvid in mnenje zdravnice zelo obetaven. Odločil sem se nakup blazine in jo uporabljal neprekinjeno 8 tednov.

Andrej

Za Magus blazino sem slišal in videl na internetu, ker sem iskal storitev najema. Ko sem prišel na njihovo spletno stran so me lepo pozdravili in me vprašali, kako mi lahko pomagajo. Napisal sem, da me bolj podrobno zanima najem in kako bi lahko to tudi naročil, ker sem utrpel zlom. Ko sem jim pisal za kaj potrebujem magnetno blazino, so mi v parih minutah odgovorili in se posvetovali z njihovim zdravnikom.

Franci Pelc

Pripeljemo, poučimo in namestimo

MOŽNOST NAJEMA

Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Brezplačno svetovanje

Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

    sl_SISlovenian