Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Pulzno elektromagnetna terapija v zdravstvenih ustanovah ali pa kar doma

Elektromagnetna terapija je po pripovedovanju Prof. dr. Zmago Turka v uporabi na Inštitutu za fizikalno in rehabilitacijsko medicino UKC Maribor – trenutno uporabljajo 4 različne naprave za elektro magnetno terapijo. Med njimi je tudi magnetna blazina slovenskega proizvajalca , ki se enakovredno kosa s tremi podobnimi napravami iz tujine. Vse štiri naprave namreč temeljijo na enakem izhodišču, le da je slovenska pri enaki učinkovitosti občutno cenejša od drugih. Uporabljajo jo
 • pri zdravljenju težav z gibalnim sistemom,
 • pri obrabi sklepov in
 • stanjih po poškodbah,
Po besedah prim. Baroviča pa prve spodbudne rezultate dosegajo tudi na področju zdravljenja osteoporoze.
 

Sveža je študija starejših moških z obrabo kolčnega sklepa, v okviru katere so bolniki poročali o subjektivnem izboljšanju:

“Bil sem eden od dvanajstih pacientov, ki smo sodelovali v študiji. Imam namreč težave s kolkom. Terapije nisem čutil, vendar sem po njej lažje vstal z blazine in se prepogibal. Po dvanajstih terapijah je bilo bolje le štiri do pet dni, potem pa se je stanje poslabšalo, tako da je skoraj doseglo izhodišče, zato bi bilo idealno terapijo ponoviti”,
je povedal prim. Jože Barovič, dr. med.

Uspeh razlagajo s pospešeno presnovo kostnih celic, zaradi česar se kalcij dlje zadrži v kosteh.

V dvojno slepem preizkusu, ki izključuje placebo učinek, so ugotovili, da se pod vplivom magnetne terapije kosti zaraščajo tudi do 30 odstotkov hitreje.

Magnetno blazino Magus, s katero lahko potem terapijo opravljate kar sami doma, lahko preizkusite preden se odločite za nakup.

Možnost najema
Možnost najema (1)

Pripeljemo, poučimo in namestimo

MOŽNOST NAJEMA

Za 4 tedne, 6 tednov ali 8 tednov, z možnim kasnejšim odkupom.

BLAZIN

v stalnem najemu.

odstotkov

najemnikov se kasneje odloči za nakup.

LET

izkušenj pri izdelavi Magus blazine.

Zagotovite si sestanek

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin ali pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

  Najem magnetne terapije Magus

  Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

  Brezplačno svetovanje

  Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

   sl_SISlovenian