Magus blazina – najem za 4 tedne

150,00

V razmerju med kakovostjo in ceno, pridobite z nakupom Magus blazine največ:

1 velika blazina dimenzij 1800 x 700 mm,
1 mala blazina dimenzij 400 x 400 mm,
adapter za v elektriko,
kontrolna točka za nastavitev programov (14 različnih programov),
statični magnet za zaznavanje magnetnega polja,
tester magnetnega polja-piskač,
navodila za uporabo.
BREZPLAČNA DOSTAVA NA DOM in RAZLAGA DELOVANJA

BREZPLAČNA DOSTAVA NA DOM  pomeni, da vam bomo Magus blazino pripeljali mi osebno. Zelo pomembno nam je, da vam ob dostavi delovanje razložimo mi, ki smo blazino Magus tudi razvili. Pravilno vam jo bomo namestili, vas naučili rokovanja z njo, ter vam strokovno svetovali kateri programi so za vas najprimernejši. Naš cilj je, da ko zapustimo vaš dom, vi veste in znate vse v zvezi z Magus blazino.
Takšno podporo vam nudimo tudi po nakupu, ko nas vedno lahko pokličete za kakršno koli vprašanje. Vedno se bomo potrudili za vas.

Kategorija:
Elektromagnetna terapija Magus, ki je v obliki blazine, je enostavna za uporabo. Narejena je za domačo uporabo, za vas in vaše družinske člane, če imate zdravstvene težave ali želite krepiti vaše stanje. Primerna je tako za starostnike, otroke, kot tudi za naše štirinožne prijatelje (pse). Velika blazina deluje na celo telo in jo uporabljamo leže, mala blazina je lokalne narave in jo položimo na tisto mesto, kjer je težava. Mala blazina se tudi rahlo segreje in uporabljamo jo, ko gledamo TV na kavču, na stolu v pisarni ali jo odnesemo s seboj na morje.
✓ Blažitev stalnih bolečin hrbtenice. ✓ Lajšanje težav s sklepi (artritis, artroza). ✓ Hitrejše celjenje kosti in ran. ✓ Pomaga pri revmatizmu. ✓ Pomaga pri osteoporozi. ✓ Hitrejša odprava športnih poškodb. ✓ Izboljšanje spanca. ✓ Krepitev izmunskega sistema.
✓ Uporaba na domu, 2-3x dnevno. ✓ V kompletu velika in mala blazina. ✓ Mala blazina ima grelni efekt. ✓ Uporablja lahko več družinskih članov. ✓ Nobenih stranskih učinkov. ✓ Posamezna terapija traja od 15 do 30 min. ✓ Stalna podpora uporabnikom. ✓ Izdelano v Sloveniji.
Zakaj izbrati Magus? Zato, ker si želite kakovosten izdelek, ki je izdelan in testiran v Sloveniji; ker vam nudimo strokovno podporo; ker je za servis poskrbljeno doživljenjsko in ker vam certifikati zagotavljajo, da je blazina Magus varna za uporabo in hkrati učinkovita terapija.