Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00.

Pon – Pet med 8:00 in 17:00

Pogosta vprašanja

Ali med terapijo čutim delovanje? + -

Ne, med terapijo se ničesar ne čuti. Blazina ne vibrira, ne masira… Ta vrsta terapije deluje na celice, se pravi, da prodira globoko v vaše telo. Mala blazina se segreva in čutite prijetno toploto.

Kako vem, da blazina deluje? + -

V kompletu sta dva testerja s katerimi preverimo, da blazina deluje in kako oddaja magnetno polje okoli sebe. Po redni uporabi uporabnik občuti pozitivne učinke (manjše bolečine, boljše počutje, bolj gibljivi sklepi..).

Kako hitro so vidni rezultati? + -

Zelo različno in odvisno od zdravstvenega stanja oz. težave. Nekateri že po dveh tednih občutijo lajšanje bolečin, spet drugi šele po dveh mesecih. Vsekakor pa je dokazano, da med 4. in 6. tednom redne uporabe občutite razliko.

Koliko terapij naj naredim dnevno? + -

Priporočeni sta dve do tri terapiji na dan.

Ali magnetoterapija deluje na vse težave? + -

Magnetna terapija je vrsta terapije, ki ima zelo širok spekter delovanja; prav zato, ker deluje na celice. Če pa je za vsako težavo, težko trdimo; je potrebno preizkusiti, ker je odvisno od posameznika.

Ali blazino lahko uporablja vsak človek? + -

Ne. Magnetne terapije ne smejo izvajati: nosečnice, bolniki, ki imajo pravi srčni spodbujevalnik, epileptiki, shizofreniki in nekateri rakavi bolniki.

Si lahko s tako blazino doma škodim? + -

Ne. Če se pripomoček uporablja skladno z navodili za uporabo, si ne morete škodovati.

Kako naj vem, da blazino uporabljam pravilno? + -

Preprosto sledite navodilom. Ključne so tri stvari: med terapijami naj preteče minimalno 4 ure, popijte kozarec vode pred vsako terapijo in upoštevajte, kdo ne sme uporabljati magnetne terapije.

Ali se lahko “predoziram” z magnetno terapijo? + -

Ne. Vse raziskave in številni uporabniki po svetu ne poročajo o “predoziranju”; ampak vseeno priporočamo eno do tri terapije dnevno; in po 6 do 8 tednih pavzo 2-3 tednov.

Kaj naj naredim, ko grem na dopust? + -

Redna, vsakodnevna uporaba je ključnega pomena za dobre rezultate; še posebno, ko želite olajšati prav posebno težavo. Priporočamo, da med ciklom blazino odnesete na dopust. Če ne, lahko takrat naredite pavzo.

Stara sem 72. let. Ali bom tak aparat znala uporabljati sama? + -

Da. Blazino vam prav zato pripeljemo na dom, da se tudi sami prepričamo, da smo vas naučili pravilne uporabe.

Kako se uporablja velika in kako mala blazina? Zakaj sta v kompletu dve? + -

Veliko blazino namestimo v ležišče pod vzmetnico na letveno dno. Tako je vedno pripravljena za uporabo in je varna pred poškodbami. Velika blazina deluje na vse telo.

Mala blazina se lahko uporablja kjerkoli, saj je prenosljiva in jo položite na tisti del telesa, kjer imate bolečine. Se prijetno segreje in kombinacija obeh blazin privede do najboljših rezultatov.

Ali v enem dnevu delam eno vrsto terapij ali jih lahko menjam? + -

Znotraj dneva lahko naredite različne terapije; različne programe za različne težave.

Kako se med seboj ločijo terapije oz. programi, ki jih ima vaša blazina? + -

Vsak program ima svojo frekvenco, jakost magnetnega polja in čas. Zanstveno dokazano je, da točno določena frekvenca in jakost magnetnega polja delujeta na hitrejše zaraščanje kosti; ta program torej ni namenjen za boljše spanje.

Ali si znam sam nastaviti parametre? + -

Z izbiro številke programa se vsi parametri nastavijo samodejno; to je potrebno za pripomoček, ki se uporablja doma.

Ali bo magnetno polje prišlo skozi mojo vzmetnico, ki je debela 25cm? + -

Da. Magnetno polje na veliki blazini, ki se namesti pod vzmetnico, ustvari valovanje magnetnega polja, ki je visoko pol metra. Sicer pa naredimo test s priloženim testerjem magnetnega polja.

Na tržišču je več blazin; kako naj se odločim? + -

Pri pripomočkih je pomemben certifikat, ki vam bo zagotavljal varno uporabo in učinkovitost. Preverite, kakšen je certifikat. Država proizvajalka je pomembna pri kasnejšem servisu ali podpori pri uporabi. Nekateri vam nudijo le eno blazino. Možnost najema, da stvar preizkusite na lastni koži. Reference…

Kako poteka, če se odločim za najem? + -

Ko določimo datum in uro, vam blazino pripeljemo na dom. Razložimo vam kako deluje magnetoterapija, kako se ravna z našim pripomočkom in kakšna so pričakovanja glede na vaše zdravstvene težave. Če je potrebno, se posvetujemo s strokovnjaki in vam skupaj napišemo programe, ki jih boste uporabljali. Pravilno vam blazino namestimo.

Ali po najemu, če se odločim za odkup, dobim novo blazino? + -

Da.

Blazino bi rad kupil na obroke, brez obresti. Je to možno, kako? + -

V našem podjetju vam nudimo nakup na do deset mesečnih obrokov. Sklenemo pogodbo, s katero se zavežete k plačilu, pripravimo vam tudi položnice, če je to potrebno.

Kaj so to reakcije, kako se jih izognem? + -

Reakcije so spremljevalne nevšečnosti, ki jih občutijo nekateri uporabniki (mravljinci, omotica..); izognete se jim tako, da s terapijami začnete postopno. Nekaj dni po eno terapijo, potem priključite še ostale terapije.

Kako bom ravnala, če se mi bo blazina pokvarila? + -

Za servis pokličete nas in vse bomo uredili. Podjetje, ki izvaja servis je iz Metlike.

Najem magnetne terapije Magus

Če želite preizkusiti, kako magnetna terapija deluje na vas – vaše telo, Je najbolj smiseln najem za 6 tednov. Enostavno izpolnite prijavnico in vas pokličemo, da določimo termin.

Brezplačno svetovanje

Poskrbite za termin za brezplačno telefonsko svetovanje, v primeru vprašanj pa nas pokličite na telefonsko številko in z veseljem vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

    sl_SISlovenian