Pravno obvestilo o uporabi naše spletne strani

Vsebine, objavljene na spletni strani www.magus.si , so last podjetja MAGUS – TERAPIJA D.O.O. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati brez dovoljenja podjetja.

Avtor ne odgovarja za uporabo spletnega mesta www.magus.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo objavljenih vsebin. Avtor spletne strani se bo trudil za pravilnost objavljenih informacij.

Vsebina je prilagojena laičnim uporabnikom. Prav tako je vsebina tega spletnega mesta le informativne narave in nikakor ne more nadomestiti posveta z zdravnikom. Vse odločitve o zdravljenju mora sprejeti zdravnik glede na potrebe posameznega pacienta.

Avtor spletnega mesta lahko spreminja vsebine spletne strani kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice povzročenih sprememb.
Vso objavljeno vsebino na spletni strani www.magus.si uporabniki uporabljajo na lastno odgovornost.

Na spletnih straneh www.magus.si so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij/medicinskih ustanov. Nad vsebinami na teh spletnih straneh podjetje MAGUS – TERAPIJA D.O.O. nima nikakršnega nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Avtor z vsemi podatki zbranimi na straneh www.magus.si razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo.

Pravne podlage obdelave osebnih podatkov in nameni obdelave

Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki

Ti pogoji veljajo za obdelavo (uporabo) katerihkoli osebnih podatkov, ki ga izvaja MAGUS – TERAPIJA, razvoj, trgovina in trženje d.o.o. (upravljavec) ali, ki se izvaja v imenu upravljavca.

Podatki o upravljavcu:

Magus – terapija d.o.o.
Dunajska cesta 238E, Ljubljana
Matična št.: 3627306000
Davčna št.: SI20877242
Mob.: +386 (0) 40 807 327 (Tina Štifter)
Tel.: +386 (0) 599 59 899
Elektronska pošta: info@magus.si

Katere osebne podatke obdelujemo

  • Osnovni podatki za brezplačno svetovanje (ime in priimek, telefonska številka, e-naslov in težava);
  • Podatki o uporabi naših spletnih strani (kliki na povezave, porabljen čas) in podatki glede odziva na naša e-poštna sporočila (ali je bilo sporočilo odprto, na katere povezave ste kliknili);
  • Podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo kupljenega blaga oz storitve najema (predmet nakupa/najema, cena, naslov za dostavo, čas dostave, način plačila, datum plačila, podatki o reklamacijah, podatki o izdanem računu ipd.);
  • Podatki, ki so potrebni za obveščanje o poteku storitve najema ali opomin o zamudi mesečnega obroka pri sklenjeni pogodbi o obročnem odplačevanju
  • Mail naslov za pošiljanje strokovnih člankov 1x mesečno v vašo elektronsko pošto

Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:
– kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti (npr. izdaja računov za kupljeno blago);
– kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;
– kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete.