Prispevki

Magnetna terapija v porastu

Magnetna terapija je, kot neinvazivna metoda za lajšanje marsikatere tegobe, v velikem porastu. Ljudje vedno večkrat iščejo bolj naravne načine pomoči pri svojih zdravstvenih težavah. Ker za svoje telo želijo le najboljše, iščejo rešitve brez dodatnih negativnih stranskih učinkov.

Magnetna terapija je ena izmed redkih terapij, ki stranskih učinkov nima. Telesu pomaga na naraven način kot sta magnetno polje, katero je največji približek Zemljinemu magnetnemu polju in nizke frekvence, ki jih najdemo v naravi. Zato ni naključje, da je magnetna terapija v porastu.

Magnetna terapija se v zdravstvenih domovih uporablja že vrsto let in fizioterapevti jo dobro poznajo. Problem je v tem, da jo zdravniki predpišejo le 8-10krat na leto za eno zdravstveno težavo. Kar pa je občutno premalo. Pri magnetni terapiji je bistveno, da se uporablja redno in dlje časa, ker je tudi čas pri tej vrsti terapije enako pomemben kot sta magnetno polje in frekvence. Magnetna terapija v wellness programu je ravno tako v močnem porastu, saj je tudi povpraševanje po takšni terapiji vedno večje.

Magnetna terapija v obliki blazine je za domačo uporabo izvrstna rešitev. Blazina za celo telo se namesti pod vzmetnico na letveno dno, saj je tako ni mogoče poškodovati, poleg tega nudi uporabniku posebno udobje. Lokalna blazina, ki je manjše kvadratne oblike, se položi na tisti del telesa, ki je najbolj izpostavljen.

Ker je magnetna blazina enostavna za uporabo, je pri uporabnikih najbolj razširjena oblika magnetne terapije. Da je magnetna terapija v porastu kaže tudi to, da se na tržišču pojavlja vedno več ponudnikov tovrstnih pripomočkov.

magus blazina | magnetna terapija
magus blazina | magnetna terapija

V Sloveniji je Magus – magnetna terapija ena izmed vodilnih na svojem področju, saj z njo oskrbujejo številne zdravstvene domove, fizioterapevte, wellnes centre in UKC Maribor. Najštevilčnejši so končni uporabniki, ki so z njihovim osebnim pristopom in stalno podporo uporabnikom, izjemno zadovoljni. Magnetna blazina Magus je plod Slovenskega znanja in je v celoti izdelana v Sloveniji. Zaupa jim vedno več ljudi po celi Sloveniji, širijo se tudi na Avstrijski trg.

Magus – daje možnost najema njihovega pripomočka, da se uporabnik pred nakupom prepriča o pozitivnih učinkih tovrstne terapije. Velik delež najemnikov se ob koncu najema odloči za nakup, saj jim najemnino odštejejo od cene.

Če si tudi vi želite magnetno terapijo v vašem domu, jih enostavno pokličite in si dovolite pomagati ali pa samo razvajati.