Splošno počutje

banner-top

Stres, preobremenjenost v službi, slabo vreme … vse to in še kaj vpliva na naše splošno počutje. Slabi vplivi lahko načnejo naš imunski sistem oz. odpornost. Na žalost, pa se je v današnjem času vsem tem dejavnikom, težko izogniti. V službah delodajalci zahtevajo od delavca vedno več, tudi takrat, ko je že fizično ali psihično utrujen. Stroji, ko ne zmorejo več, ugasnejo; ljudje pa še kar delamo. Zaradi pritiskov smo velikokrat izpostavljeni stresu, kar pa lahko slabo vpliva na splošno počutje in tudi zdravje.

Ti dejavniki lahko privedejo do depresije, “pregorelosti”, bolj smo dojemljivi za viroze, živčnosti…

V boj proti dejavnikom sodobnega časa moramo zavestno. Pri tem je pomembna zdrava in redna prehrana, dovolj pravilne telesne aktivnosti, osebna kultura, zdravi medčloveški odnosi…

Ena izmed pomoči pa je lahko tudi elektromagnetna terapija, saj dokazano krepi imunski sistem, pospeši krvni obtok po celem telesu, vam vrne energijo in tako dobro vpliva na vaše splošno počutje. Pri terapiji se krvni pretok znatno pospeši, celična membrana, ki je zadolžena za presnovo celice, se napne in tako napeta je bolj prepustna za kisik, vodo in hranilne snovi. Zato vsaka celica v telesu hitreje in količinsko več dobi tistega, kar je najbolj pomembno zanjo.

 

Blazina Magus ima prav temu namenjene programe:

  • energija ( -program 2- ),
  • cirkulacija ( -program 0- ),
  • izboljšanje splošnega počutja, sproščanje in krepitev (- program Auto- ).

Janko Štifter, soustvarjalec blazine Magus pravi: “Če se gibljemo v dnevu uro in pol, se celična membrana napne na sedemdeset milivoltov, z blazino pa v pol ure. A ni primerljivo, bolje se je gibati! Toda ljudje nismo tako disciplinirani!

Ta blazina ni čarobna palčka, je pripomoček, toda pri nezdravem življenjskem slogu ni učinkovit.

Blazina pomaga pri boljšem življenju, a poudarjam – premo sorazmerno z življenjskim slogom. Magus ni na prvem mestu za izboljšanje človekovega življenja, je pa eden izmed kvalitetnih pripomočkov.”

Izkušnje so pokazale, da magnetna terapija že na splošno izboljša splošno počutje in spanje; če pa redno uporabljamo program za energijo in/ali krepitev, se bo stanje splošnega počutja zelo izboljšalo.